Sayfa 537/790 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. bist 100.000 olur bizim hisse 6 larda takılır.Ne büyük sınavımız varmıs.Kime ne gunah işledim diye dusunuyorum bir haftadır...

Perakende satış hacmi geçen yıla göre yüzde 6 azalmış bunları fiyatlıyoruz en kötüsü bu artık borsa böyle bir yer sonucu yaşarız sebebi öğreniriz .. Sıra bizimede gelecek yakındır

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    3 yıl oldu. Maliyet yüksek. Miktar fazla. Kaybedilen az bir para değil. Düşününce kafayı yememek elde değil. Bir ev parası vardı. Şimdi evin adını anamayız. Sabır diyoruz. Maliyeti görmek bile hayal gibi.
     Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Buna (mülker e) ne ana avrat giydiriyorlardır şimdi. Bir hisse her gün düşer mi arkadaş. Ben de ana avrat giydiriyorum ama içimdem giydiriyorum. Yanlış anlaşılmasın. Site yöneticisi ceza ney vermesin. 6.00 yı gördü yine.
     Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Maliyet 13 lira. 3 yıllık enflasyon kaybı ortalama yüzde 50 yi ekle. Oldu sana reel maliyet 20 lira. Hisse şu an 6 lira. 3 katı olsa 18 eder. Yine maliyeti bulmaz. 4 katı 24 eder. Ancak o zaman kâra geçerim kendi adıma.
    7 lira olamayan hisse 20 lira olurmu. Bir umut bekliyorum. Başka ne yapabilirim ortaklar.
    Ya sabır.....
    Bugünde eksi kapatma ihtimalinden bahsedelim desem, ne ihtimali kesin düşecek gibi görünüyor.

4. Selamlar;

ben bunu anlamadım nerede bu bilgi,daha yıl sonu bilancoları acıklanmadı ki...Yatırımcı sunumlarında zaten gozukuyor.Bunun fiyatlaması olduğunu dusunmuyorum.

5. Kimse kendinde günah aramasın.günahı işleyen kanı bozuk olan kim belli.hırsızlık,kan emicilik,vatan ve millet hainliği öyle kolay kazanılacak özellikler değil.bu kendini çok iyi eğitti böyle olmak için.para bunun tanrısı.sonunu hep beraber görücez inş.

6. 7 gündür her gün yükselen borsada, 7 gündür düşüyor. Aferim onun bunun çocukları....

7. Firavun iblis bu adamın tam kendisi.Allah sonunuda aynı eder inş.

8. Koca Bizimi T. forumunda pasta atacak bir yatırımcı arkadaş yok mudur?
    Allah aşkına paylaşsın yahu🤔🤔

Sayfa 537/790 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •