Sayfa 537/853 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Ben Çin aşısını tercih ettim, bekliyorum gününü.
    en kötü aşı bile aşısızlıktan iyidir. kaldıki en az yan etkiye sahip olanda çin aşısı tek dezavantajı antikor üretme oranının diğerlerine göre zayıf olması ama antikor üretmese bile vücut virüse alışıyor rahatsızlığı daha hafif atlatmayı sağlıyor. etkili olabilmesi içinde 2. aşıdan sonra 11-14 gün bir sürenin geçmesi gerekiyor. biontech te böyle bi süre var mı bilemiyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    karışmayayım diyorum dayanamıyorum ilaca allerjin yoksa biontech kullan bak biz hanımla sinovac olduk hanın 2. kez virüs kaptı 3 gündür karantinadayız dahada pazar akşamına kadar esiriz sen ötekini dene çin aşısı o kadar koruyucu değilmiş tecrübe ettik

...
    Geçmiş olsun.

Bildiğim kadarı ile covid virusu grip virusu gibi, gripte nasıl aşı olsanda başka bir grip virusu versiyonunu kapabiliyorsun, aynı şey.

Sonra çin aşısında tekrar virusu kapsanda hafif atlatıyorsun, deneklerde ağırlaşan olmamış. Benim için bu veri %100 güven demek.

Belki biontek olsaydınızda tekrar virus kapacaktınız, onun garantisi yok. Sizde benim gibi bela paratoreniyseniz, kurtuluş olmuyor 3. kezde bulaşır.

Allah göstermesin tabi.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    siyonist bluumbergin marabaları sabahtan beridir biden ve soykırım konusunu işliyor. "Çok önemli" deyip duruyorlar.

Hatta sabahleyin iyice arsızlaşıp biden'ın açıklamasını ekrana kağıt olarak koyup, kelime kelime darbe bildirisi gibi okudular. Bu tür yayınlayınca tehdit gibi algılıyorsun. kasten bu şekilde yayınladılar.

Bu kanal ve çalışanları TR dostu değiller bunu unutmayalım. abd ye çalışıyorlar Türkiyeye değil ama bizim paramızı cebe indiriyorlar. Çocuklarına verdikleri harçlık da bizim emeğimiz, yedikleri yemekte bu ülkenin çalışanlarının parası.

Bu tür bildiriler yayınlanınca aklıma aziz yıldırım geliyor. Bir takıma Üç beş gol yeyip yenilince ertesi gün FB kanalları olan siyonist ferit şahenk'in ntv'si ve siyonist cnbc-e de aziz başkanın hakemlere tehdit olarak kağıda yazdığı bildirisini şiir gibi ekrana kayan yazı şeklinde koyarlardı, kelime kelime okurlardı.

fanatik FB'li, cnbc-e battı, ntv zarar ediyor, devlet destekli reklamlar olmasa batacak. Bi ara satmak istiyordu, alan olmamıştır.

siyonist kanallar bu ülkenin dostu değiller, halkı abd istekleri doğrultusunda şartlandırmak için bu ülkedeler. siyonist kanal listesine ntv yide eklemem lazım. ferit şahenk ibrani kökenli.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün BIST, düşük hacimle fazla yükseldi. Tam kapama ihtimali varken bu kadar yükselmesini beklemiyordum.

Bu ihtimale karşı, bugün biraz long kapadım.

Şu an bakanlar kurulu toplantısındaki şahsiyetlerin tayyipe kurulca bakmaları bitti.

Sonucu öğrenmem lazım ama tayyip bey çıktı konuşuyor. 1 saniyesine dayanamıyorum bu adamın ne sesine nede görüntüsüne. Diğer siyasilere yine bir kaç saniye dayabanbiliyorum. Hemen kapadım kanalı.

Hali ile sonucu sonradan öğreneceğim demektir. Tam kapama olmamışsa, kapadığım Haziran longları epey yukarıdan geri koyacağım demektir.

Kısmet artık. Zarar yazmaktansa kazançtan biraz vermeyi tercih ediyorum bu aralar.

ben hiç açmıyorum tv yi böylelikle görmüyorum özeti medwig cafede ve doalr topiğinde veriyor zaten
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben hiç açmıyorum tv yi böylelikle görmüyorum özeti medwig cafede ve doalr topiğinde veriyor zaten
    Gördüm medwig canlıYayın yapmaya başlamış.

Sonuç açıklandı. Tam kapama var.

29 mayıs akşam 19:00 den itibaren
    17 mayıs pazartesi sabah 05:00 e kadar kesintisiz sokağa çıkma yasağı.

Günlük sokağa çıkma yasakları aynı saatlerde. Akşam 19:000
    zincir marketler pazar günleri kapalı.
    anaokulu ve tüm okullar yüzyüzeye eğitime kapanıyor.
    seyahat izne tabi.

---

Şu an BIST viop da pek etkilenmiş görünmüyor, KY milleti birbirine bakıyor. Büyük bir oyuncu alış yada satışa başlamazsa KY kıpırdamayacak gibi.

Tabi asıl sonuç yarın sabah 19:30 da kurumsallar devreye girince belli olacak.

espiri olsun diye yazıyorum yoksa ne yazdığını anladım
    29 mayıstan 17 mayısa kadar geriye doğru mu tam kapanma yapacakalr
    herşeyi yapar bunlar
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Bugün BIST, düşük hacimle fazla yükseldi. Tam kapama ihtimali varken bu kadar yükselmesini beklemiyordum.
     Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    sanırım 1350 1376,84 olacak 1100 de 1120 gibi görünüyor. fakat ara duraklar var1265-1219- 1194 var
    Sayın Alicemal beni mahçup etmemek için yükseldi sanırım. gerçi 2,84 puan yanıldım.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Sayfa 537/853 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •