Sayfa 537/930 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Hala buralardan alım fırsatı veren sayın tahtayı yapan arkadaş,şurada kaldı 3 ay ve alanlara %30 kazandırma potansiyeli tanıdığın için sana minnettar mı olsam yoksa fiyatı ederine hala çekmediğin için kulaklarınımı çınlatsam bilemedim.Şubat sonu 1.00 liralarda görüşmek üzere dikkat et kendine sıkacağım diye kabız olup daha fazla mal kaptırma emi!
    son çeyrek karıyla birlikte artan portföy büyüklüğü ve pay başına düşen net aktif değer ile birlikte pd/dd 0,56 oldu. ikinci çeyrek sonrası, 0,80 ve üzeri satıştayken bu değer 0,60 ve üzerindeydi. portföy değeri artıp hisse fiyatı buralarda gezindikçe fiili olarak bu değer daha da düşecek. bu arada, bugünlerde 0,81 ve üzerinde kapanış yaparsa eğer, 50 günlük ağırlıklı ortalama 200 günlük ağırlıklı ortalamayı aşağıdan yukarıya kesmiş olacak. ha bu ne kadar önemli bilemiyorum tabii..

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

2.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Hala buralardan alım fırsatı veren sayın tahtayı yapan arkadaş,şurada kaldı 3 ay ve alanlara %30 kazandırma potansiyeli tanıdığın için sana minnettar mı olsam yoksa fiyatı ederine hala çekmediğin için kulaklarınımı çınlatsam bilemedim.Şubat sonu 1.00 liralarda görüşmek üzere dikkat et kendine sıkacağım diye kabız olup daha fazla mal kaptırma emi!
    Sayın Flameng, biraz iddialı olmuş sanki, umarım dediğiniz gibi olur ama 1 ocak 2019 sonrası piyasaların nasıl olacağını şu ortamda kestirmek oldukça güç.

Gözle görülen ters işler çok fazla ( konkordatolar - yatırımların durması vs ) ama bir de görülmeyen tehlikeler var ( hem bist'in, hemde usd nin çıkış yakalayamamması gibi, genelde ters korelasyondur )

Süreci hep birlikte yaşayacağız ama ben 2019 un pek parlak olacağı kanısında değilim, evet yine temettü alınır verilir, vs ama 1.10 - 1.15 bandı bilemedim, inşallah dediğiniz rakamlara gelir de herkes biraz nefes alır.

3.  Alıntı Originally Posted by LORDTRADER Yazıyı Oku
    Sayın Flameng, biraz iddialı olmuş sanki, umarım dediğiniz gibi olur ama 1 ocak 2019 sonrası piyasaların nasıl olacağını şu ortamda kestirmek oldukça güç.

Gözle görülen ters işler çok fazla ( konkordatolar - yatırımların durması vs ) ama bir de görülmeyen tehlikeler var ( hem bist'in, hemde usd nin çıkış yakalayamamması gibi, genelde ters korelasyondur )

Süreci hep birlikte yaşayacağız ama ben 2019 un pek parlak olacağı kanısında değilim, evet yine temettü alınır verilir, vs ama 1.10 - 1.15 bandı bilemedim, inşallah dediğiniz rakamlara gelir de herkes biraz nefes alır.
    Sayın LORDTRADER , İddaadan ziyade dediklerinize katılıyorum.Yalnız bu fonun başındaki arkadaşlar sene sonu vereceği temettü için senetin fiyatını sizce buralarda tutarlarmı ? hiç olası gözükmüyor şu an sanırım istediği malı alamadılar ne kadar alırlarsa okadar kar.
    Sene ortalarında minimum 25 m. net kar öngörüyordum şu an itibari ile ultra bir aptallık içine girmezler ise, (viop) da pozisyon açmazlar ise net karın 30m .üzeri olacağını tahmin ediyorum.
    Bu kar oranı ile en az 0.18 kuruş temettü verdiğini varsayalım,0.80,0.90 fiyatlardan bu oranı vereceğini sanmam bana göre çok düşük bir ihtimal ki bence en kötü 0.95 kuruş fiyattan dağıtacağını düşünüyorum.
    Halep oradaysa arşın burada göreceğiz,biz sanayi şirketi değiliz aslında endekse bağımlıda değiliz bence bağımlıymışız gibi göstermek isteniyor nakit paramız var yani bildiğin yasal tefeciyiz.
    Paranın bu kadar değerlendiği bir ortamda bu fiyatlar çok komik yönetimin beceriksizliği 2019 da 45 m 50 m net kar bekleyen arkadaşlar var sitede neden acaba diye düşündünüz mü ? bu yönetim saçma sapan pozisyonlar almadığı takdirde zaten 50 m banko net karı var bana göre tabiki.Bu kar oranıda 0.45 kuruşa en az ortalama denk geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Sayın LORDTRADER , İddaadan ziyade dediklerinize katılıyorum.Yalnız bu fonun başındaki arkadaşlar sene sonu vereceği temettü için senetin fiyatını sizce buralarda tutarlarmı ? hiç olası gözükmüyor şu an sanırım istediği malı alamadılar ne kadar alırlarsa okadar kar.
    Sene ortalarında minimum 25 m. net kar öngörüyordum şu an itibari ile ultra bir aptallık içine girmezler ise, (viop) da pozisyon açmazlar ise net karın 30m .üzeri olacağını tahmin ediyorum.
    Bu kar oranı ile en az 0.18 kuruş temettü verdiğini varsayalım,0.80,0.90 fiyatlardan bu oranı vereceğini sanmam bana göre çok düşük bir ihtimal ki bence en kötü 0.95 kuruş fiyattan dağıtacağını düşünüyorum.
    Halep oradaysa arşın burada göreceğiz,biz sanayi şirketi değiliz aslında endekse bağımlıda değiliz bence bağımlıymışız gibi göstermek isteniyor nakit paramız var yani bildiğin yasal tefeciyiz.
    Paranın bu kadar değerlendiği bir ortamda bu fiyatlar çok komik yönetimin beceriksizliği 2019 da 45 m 50 m net kar bekleyen arkadaşlar var sitede neden acaba diye düşündünüz mü ? bu yönetim saçma sapan pozisyonlar almadığı takdirde zaten 50 m banko net karı var bana göre tabiki.Bu kar oranıda 0.45 kuruşa en az ortalama denk geliyor.
    Doğrudur, katılıyorum ama işte mesele hepsi ekonomiyi bahane ederek hareket ettiklerinden dolayı söylemiştim, yoksa evet, olması gerekeni söylüyorsunuz.. varlık fonu dışında kalan şirketler kendilerini kriz sebebiyle kalıba sokuyorlar. o bağlamda demiştim yanlış anlamayın. dediğiniz gibi olur inşallah, sonuçta aynı gemideyiz, kim daha fazla istemez ki

5.  Alıntı Originally Posted by LORDTRADER Yazıyı Oku

hazine tahvilleri verim eğrisi incelendiğinde bugün için 2019 %20, 2020 %20 2021 %12, 2022 %9 faiz oluşacağı (tahmini yaklaşık olarak) öngörülüyor. bu da krizin u şeklinde ve uzun süreceği anlamına geliyor.

chart.jpg

6. bu stabillikten duraganlıktan sıkılmış bıkmış olabilirsiniz haklısınızda diyorsunuzki sermaye artıyor fiyat niye gitmiyor bunun nedeni piyasa şuan çok oynak bir anda 3-5 milyon karda ediliyor zararda o yüzden sene sonuna kadar böyle gider diye düşünüyorum .nezamanki kar netleşti işte ozaman yerini bulacaktır.sonrada 2019 da marta kadar yapıcagı kara göre şekil alacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    bu stabillikten duraganlıktan sıkılmış bıkmış olabilirsiniz haklısınızda diyorsunuzki sermaye artıyor fiyat niye gitmiyor bunun nedeni piyasa şuan çok oynak bir anda 3-5 milyon karda ediliyor zararda o yüzden sene sonuna kadar böyle gider diye düşünüyorum .nezamanki kar netleşti işte ozaman yerini bulacaktır.sonrada 2019 da marta kadar yapıcagı kara göre şekil alacaktır.
    sayın kalvin dünkü kapanışla birlikte 50günlük 200günlüğü aşağıdan yukarıya kesti kesecek sanki, ne dersin? ben pek anlamam ama "golden cross" çalışır mı?

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

8.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    sayın kalvin dünkü kapanışla birlikte 50günlük 200günlüğü aşağıdan yukarıya kesti kesecek sanki, ne dersin? ben pek anlamam ama "golden cross" çalışır mı?

0,82[emoji847]
    çalıştı mı ne? [emoji848][emoji23][emoji23]

Sayfa 537/930 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •