Sayfa 537/602 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Neden söz ettiğinizi anlamadım? Genel kurul mu bayramdan sonra.
    Evet genel kurul

2.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    Evet genel kurul
    Herhangi bir karar mı bekliyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Herhangi bir karar mı bekliyorsunuz
    hissen var da bu soruyu soruyorsan ..büyük ayıp......ha yok ta bu soruyu soruyorsan zaten senin için önemi yok..

4.  Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    hissen var da bu soruyu soruyorsan ..büyük ayıp......ha yok ta bu soruyu soruyorsan zaten senin için önemi yok..
    condansator ınvestingdek condansator sizmisiniz. hocam çok değerli yorumlarınız var tebrikler. aksende tekkeyi bekliyoruz aksende hikaye bitmez.

5.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    condansator ınvestingdek condansator sizmisiniz. hocam çok değerli yorumlarınız var tebrikler. aksende tekkeyi bekliyoruz aksende hikaye bitmez.
    eyvallah...emin olmadıkca konusmamaya calısıyorum...tşk...

6. Hakikaten aşksen adının hakkını veriyor, aferin hep böyle devam. Genel kurul tarihinin açıklanmasını bekliyoruz merakla, bu kadar yükselişin arkasından bir haber gelecek mi bakalım

7. Hafta finali güzeldi...

8.  Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    Başta şunu söyleyeyim yılların borsacısıyım. Hissem var ancak cüzi bir miktar, kademeli alış yaparak girmeyi düşündüğüm için takip ettiğim bir kaç kağıttan birisi. Herkes bütün hissenin her şeyini bilmesinin imkanı olmadığını da bilirsiniz. Ayıp olan ne onuda söylersen çok memnun olurum.

Sayfa 537/602 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •