NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bddk: Toplam krediler 24 nisan itibarıyla 3 trilyon 61,9 milyar tl(önceki 3.007t)
bddk: Tüketici kredileri 24 nisan itibarıyla 521,8 milyar tl(önceki 514,6mlr)
bddk: Taksitli ticari krediler 24 nisan itibarıyla 487,1 milyar tl(önceki 462,3mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bddk: Bankacılık sektörü net karı mart sonu itibarıyla 15,79 milyar tl(2019 yılı aynı dönem 12,35mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bddk: Bankacılık sektörü sermaye yeterliliği standart rasyosu mart sonu itibarıyla %17,90 (şubat sonu %17,71)
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ulkede iyi olan tek seySM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri