Sayfa 537/1043 İlkİlk ... 374374875275355365375385395475876371037 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    isdemir iyi durdu . Direncini cabuk gecti 7.37 idi hayırlısı. Bir miktar senkron güv. Yazıldım tabandan gelmiş.. tek işlem yapiyor mu ?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evt günde 3 işlem sorun değil balat ta günde 3 işlem yapıyor mmcas ta bu hisselerden elimde mevcut mmcas 0.86 kuruştan aldım 4000 tane 7 civarında yarısını verdim aynı taktiği balat içinde yaptım hem karımı hem maliyetimi aldım fazlasıyla bu dersler burda önem arz ediyor şimdi senkron içinde gecerli .. keza dirit içinde gecerli ytd

2. herkese iyi tatiller

3. Uzun süre 3.43 tu sonra 3.40 ta kaldı kapanmaya yakın di yazıldım tabandan vermiş. Çok ta iyi olmuş [emoji4]

4. Iyi tatiller . Allaha emanet ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    rheag 2.50 üzerinde agresifleşir demiştim başladı bir yerde son bulucak ama zirvesi 99 liraydı yeniden zirve tazelenirmi ??? kafamda deli ??? varrr
    Merhaba Sn Çelik çomak; rheag nın tarihi zirvesi bende 2010 yılında 6,xx TL lı rakamlar görünüyor.
    (99 TL yazınca merak ettim) acaba bir yanlışlık olmasın?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Uzun süre 3.43 tu sonra 3.40 ta kaldı kapanmaya yakın di yazıldım tabandan vermiş. Çok ta iyi olmuş [emoji4]

sn mebes, Öncelikle hayırlı olsun.

Aşağıya SENKRON şirketinin son kap paylaşımını ekledim. Yanlış yorumlamadıysam vergi ve ticari borçlarının dışında çalışanlarının bile maaşını ödeyememiş ve çalışanlarıyla davalık durumda görünüyor bu şirket. Kısaca bakıldığında şirket sanki batmaya yakınmış gibi gelişmeler yaşamakta..Bu sebeple yeni alımlar için çok dikkatli ve temkinli olmakta fayda var.
    .................................................. .................................................. .............................................

Şirketimizin 30.06.2020 tarihli Konsolide Mali Tablolarında Yer Alan Borçları Hakkındaki Gelişmeler

1- 30.06.2020 tarihli Konsolide Mali Tablolarımızda kısa vadeli ve uzun vadeli olmak üzere toplam 5.575.219.39.- TL Banka kredi borçları nedeniyle bu tarihten sonra yapılan işlemler hakkında bilgiler;

a- 5.575.219,39.- TL tutarındaki bölüm için ilgili Bankalar tarafından takip amacıyla Şirketimize tebligatta bulunulmuştur. Buna karşılık hukuki itiraz yapılmış olup, adli yargı nezdinde yapılan itiraz neticesi mahkeme süreci devam etmektedir.

Yukarıda açıklanan ve halen devam eden Banka kredilerimiz için, Türkiye Bankalar Birliği'nin 08.11.2019 tarihli "Küçük Ölçekli Şirketler İçin Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması" hakkındaki kamuoyu duyurusu nedeniyle Şirketimiz tarafından en büyük alacaklı banka ile tüm bankalar adına finansal yapılandırma görüşmeleri başlatılmış ve devam ettirilmektedir.

2- 30.06.2020 tarihli Konsolide Mali Tablolarımızda toplam 4.749.868,93.- TL Vergi Dairesi ve SGK borçları nedeniyle bu tarihten sonra yapılan işlemler hakkında bilgiler;

a- Vergi Dairesine olan dolaylı ve dolaysız vergiler kaynaklı toplam borç tutarı 3.867.895,99.- TL'dir.

Söz konusu borç tutarının yapılandırılması amacıyla vergi dairesi nezdinde yapılandırma görüşme ve değerlendirmeleri devam etmektedir.

b- Şirketimizin SGK'ya olan borç tutarı 881.972,94.- TL'dir. Firmamıza 223.581,63.-TL borç tutarı için kurum tarafından tebligatta bulunulmuştur. SGK Kurumu nezdinde yapılandırma görüşmeleri devam etmektedir.

3- 30.06.2020 tarihli Konsolide Mali Tablolarımızda toplam 5.513.104,95.- TL Ticari Borçlar nedeniyle bu tarihten sonra yapılan işlemler hakkında bilgiler;

a- Söz konusu borç tutarının 504.264,25.- TL bölümü için muhatap ticari alacaklılar tarafından yasal takibe geçilmiş olup, adli yargıda tarafımızca yapılan itirazlar nedeniyle mahkeme süreçleri devam etmektedir.

b- 5.008.840,70.- TL bölüm için herhangi bir bildirim veya adli takip Şirketimize iletilmemiş olup, muhatap alacaklılar Şirketimiz ile ticari ilişkilerini devam ettirmektedirler.

4- 30.06.2020 tarihli Konsolide Mali Tablolarımızda toplam 1.995.937,81.- TL Personele olan borçlar (maaş ve yasal tazminat borçları) nedeniyle bu tarihten sonra yapılan işlemler hakkında bilgiler;

a- 264.730.- TL bölüm için Şirketimiz aleyhine yasal takip başlatılmış olup, adli yargıda gerçekleştirdiğimiz itirazlar nedeniyle mahkeme süreçleri devam etmektedir.

b- 1.731.207,81.- TL bölüm için muhatap personel tarafından herhangi bir tebligat veya adli takip işlemi mevcut değildir.

Şirketimiz olağan faaliyet programına mevcut iş hedefleri doğrultusunda devam etmekte olup, 30.09.2020 tarihli Konsolide Mali Tabloların yayınlanması akabinde iş bu KAP bildiriminde yer alan borç yapısı hakkında bilgiler de güncellenerek kamuoyu bilgisine sunulmaya devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

7. Borçları olan bsoke bile yıldız grupta kumbara hisselerimde battı batıyor ygyo.yyapi ieyho varsın batsinlar ben batana kadar izlicem ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Merhaba Sn Çelik çomak; rheag nın tarihi zirvesi bende 2010 yılında 6,xx TL lı rakamlar görünüyor.
    (99 TL yazınca merak ettim) acaba bir yanlışlık olmasın?
    İyi araştırmalar yapman lazım görmen için burce 299 TL gördüm daha önce buda şimdi görünmeyebilir ..

Sayfa 537/1043 İlkİlk ... 374374875275355365375385395475876371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •