Sayfa 537/998 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Köy ahalisi yerin 7 kat dibine gireceğine, kalkmış A.K. partisi milletvekili ile mezarlıkta portre fotoğrafı çekiliyor AMK...

Ölmüş dedesi ile selfie fotoğrafı çekenleri gördü bu gözler, memleketin içine düştüğü lağım bu ve lağım akmaya devam ediyor...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahali her halde asabımız bozulmasın diye, katledilen kızımızdan hiç ama hiç bahsetmedi.

Tabuta konan gelin duvağı olmasaydı, ben de bahsetmeyecektim.

Ulan ne duvağı, amcanın ne bok olduğu belli değil anne, baba ve ağabey hangi bokun püsürüğü o da belli değil, zavallı kız bu aileden telli duvaklı gelin nasıl çıkacaktı 7 ve 77 sülalesini s...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ahali her halde asabımız bozulmasın diye, katledilen kızımızdan hiç ama hiç bahsetmedi.

Ulan ne duvağı, amcanın ne bok olduğu belli değil anne, baba ve ağabey hangi bokun püsürüğü o da belli değil, zavallı kız bu aileden telli duvaklı gelin nasıl çıkacaktı 7 ve 77 sülalesini s...
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Hiç bu olayın ezilenlerle alakası falan yok, zavallı kızı dere yatağına atmak için 200 bin lira veriliyor.

Orada bir hayvanlık dönüyor diyeceğim de, zavallı hayvanlara ağır hakaret olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Narin fotolarını gördüğümüz bir melek.Elbette insan üzülüyor kızıyor kahrediyor.Ama her saniye dünyada ne narinler gidiyor farketmiyoruz bilmiyoruz üzülemiyoruz.İnsanoğlu aslında cidden hayvandan aşağı bir cins.Hayvan doğası dışında ihtiyacı dışında öldürmez.İnsanoğlundan bir halt olmaz,olsaydı zaten cennetten kovulmazdı)))))))))))

5. İşsizlik oranı Tuik'e göre 0.4 puan düşerek
    %8.8 'e gerilemiş.

hiç konuşmak istemediğim bir konu abinin arkadaşlarının yada kuzenlerinin bi halt yediğini amcanında tüm ailenin kararı ile olayı örtbas etmeye çalıştığını düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dün, okulların açıldığı gün toprağa verilen 8 yaşındaki çocuğun tabutuna gelin duvağı yerine okul forması konulmalıydı.
    Âkp Diyarbakır mv Galip Ensarioglu'nun açıklamalarında gizli işin iç yüzü.
    (Ensarioğlu, SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklama sırasında "Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" diyerek aile ile yakın olduklarını anlattı. )
    Herkes biiyor kimse konuşmuyor.
    Siyasi gücü var gibi ailenin.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satılacak ..
    2018 yılında bu paraya masrafsız 2+1 ev alınıyordu.. yürü be reis, kim tutar seni
    ytd..

Sayfa 537/998 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •