Originally Posted by
ucanlaz
Arkadaþým defalarca yazdýk.. ipeke ve kozaa hareketleri böyle aralarýndaki fiyat farký nezaman açýlýr nezaman kapanýr.. bunlar geçmiþ grafiklerde de kabak gibi ortada.. halen daha kozaa gidiyor ipeke nal topluyor yorumlarý yapmanin ne anlamý var. . Gereksiz stres oluyor okuyanlar için.. ben 2 gün önce yukselis anlarýnda hiç yapmayacaðým þeyi yapýp 10 kademe kar edeyim diye kozaa yý sattým o anda yükseldi.. 5-6 gün önce ipeke sadece bir gün kozaa dan fazla yukseldi ve fiyatta uygun olduðu için ipeke aldým ama hata yaptým.. o gün tekrarlamadý. . Ýlk firsatta tekrar kozaa ya geçeceðim ta ki kozaa tepesine yaklaþmaya baþlayýncaya kadar.. sistem boyle kaðýtlarin yapýsý bu.. benim yaptigim ipeke nin degil benim suçumdu..hergün %2 artý kaçýrdým.. ya bekleyeceksin eger ki bu büyük yükseliþse elbet tepeye doðru farrk kapanacak ya da uygun yerden kozaa ya geçip ipeke ye tekrarr geçiþ icin sabirla bekleyeceksin.. ben bir öncekinde bunu baþardým..her iksinde de paniðe gerek yok. Analizcilerin stoplarýna uy yeter.. deðerli ortaðým..
Yer Ýmleri