Eskiler derdiki... olumsuz haber seans içi servis ediliyorsa korkma...haber olumluysa bekleme..haber olumlumu olumsuzmu ? nereden baktığına bağlı...
Eskiler derdiki... olumsuz haber seans içi servis ediliyorsa korkma...haber olumluysa bekleme..haber olumlumu olumsuzmu ? nereden baktığına bağlı...
Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...
Yatırımlarımı ortalama 1-2 yıl aralığında yaparım. Bu hisse şu anda geçici beyanname açıkladı, bir görelim bilançoyu sonra tartışırız. Şu anda bir bilanço yok ortada.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
avaneler gözünün yaşına bakmaz kimsenin
yeri geldiği zaman mezarcı olarak yeri geldiği zaman ise değnekçi olarak bulunacaksınız bu hissede diye sayın izci nin satır aralarından okuyamadık larımı geçen gün mastori nin çok eski zamanlarda hissenin hareketlerine ilişkin bir yazısını bir hissedaş öne alınca mezar cı ve değnekçi kavramlarını oturt tum zihnimde..
avaneler de olunca burada
al sat.. tavsiyesi veya yatırım tavsiyesi değildir.
silvera gelmek için sattığım tüm kağıtlar artıda hayırlısı ne diyelim.birde seviniyordum 2,60-2,70 arası silver topladım diye![]()
Her şeyin hayırlısı arkadaşlar, mevcut 9 aylık bilançoya göre altın bir hisseydi, buna göre yorumladık, hiç yalan ifade kullanmadık, abartmadık. Şimdi ve sonrası ne olur, bakarız, değerlendiririz, olmadı hisse mi yok. Ama şu anda konuşmak ne kadar doğru olur. Bilemiyorum. 12 aylık çok iyi bilanço gelir demedik hiç bir zaman. Hayırlısı.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=269&page=517
gegos nickli üye söyle demiş
10-02-2018, 14:34 #4135
Gogos
Gogos is offline Üye
Duhul:Jan 2018Gönderi:49
Sn. Mastorinin mesajını bir kez daha yazıyorum.
Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
Yeterince yükseldikten sonra bu kağıdı satıp pişman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiği bozmadı 11 yıldır.. ytd
sayın gegos,bu mesajla birlikte eski zamanda sayın mastori tarafından kaleme alınan mesajı da eklemişti .. ama şu an bulamıyorum o mesajı
Sn. İzci,
12 aylık bilanço henüz gelmedi. Gelecek bilançoda minimum 240 ciro yine minimum 14 kar göreceğiz.
Bugünkü olanlar bilmeyenler ve tacirler yatırımın saçma sapan satışından kaynaklandı. Daha düşer mi düşer. Çıkar mı çıkar.
Ancak tek gerçek var ki, bugün gelen vergi dairesi bildirimidir. Bilanço değildir.
Yine inanıyorum ki bugün satanlar 1 kaç güne daha yüksekten alma durumunda kalacaktır.
Alanada satanada tutanada hayırlı olsun.
Sevgiler..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Yer İmleri