NNF de şişe hissesi yok herhalde. Mis ve TTE yükselmiş, NNF düşmüş bugün
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ıdy görebilen var mı ?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aynı sorunu 3-4 kere yaşadım. Yaşar Bey'e sordum'' işte limiti artırıyoruz kalmıyor vs.'' diye sonra yıldım, artık biriktirmiyorum, ne halleri varsa görsünler. 3 bin liralık var numunelik duruyor. Saçma sapan her gün alırken stres yaratıyor. Her sabah aynı tantana artık 1-2 haftadır uğrasmıyorum almaya. Başarısız demiyorum, iyi gidiyorlar ama, 1 aylık fon, 5 yıldır onun başarısını gösteren fonları geçti portföy büyüklüğünde/pay sayısında neredeyse hiç anlamadım. Hiç anlamıyorum ben bizim yatırımcıyı. Kapış kapış gidiyor stratejisi sanırım.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri