Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    eıb - 0.074

O çizgi eksi anlamındaysa
    Bu ortamda nasıl başardı eksiyi acaba?
    blcy'de artıydı bugün.

2. NNF de şişe hissesi yok herhalde. Mis ve TTE yükselmiş, NNF düşmüş bugün

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O çizgi eksi anlamındaysa
    Bu ortamda nasıl başardı eksiyi acaba?
    blcy'de artıydı bugün.
    evet maalesef eksi.
    Geçen hafta fondaki gün kapanışlarından hareketle, hissede değişikliğe gittiklerini düşünüyorum.

4. ıdy görebilen var mı ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    NNF de şişe hissesi yok herhalde. Mis ve TTE yükselmiş, NNF düşmüş bugün

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cuma günü de bugün de pay kalmadı diye alamadık. Nasıl bir strateji var neden pay satmak istemiyor acaba. Reklam için diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Cuma günü de bugün de pay kalmadı diye alamadık. Nasıl bir strateji var neden pay satmak istemiyor acaba. Reklam için diye düşünüyorum
    Aynı sorunu 3-4 kere yaşadım. Yaşar Bey'e sordum'' işte limiti artırıyoruz kalmıyor vs.'' diye sonra yıldım, artık biriktirmiyorum, ne halleri varsa görsünler. 3 bin liralık var numunelik duruyor. Saçma sapan her gün alırken stres yaratıyor. Her sabah aynı tantana artık 1-2 haftadır uğrasmıyorum almaya. Başarısız demiyorum, iyi gidiyorlar ama, 1 aylık fon, 5 yıldır onun başarısını gösteren fonları geçti portföy büyüklüğünde/pay sayısında neredeyse hiç anlamadım. Hiç anlamıyorum ben bizim yatırımcıyı. Kapış kapış gidiyor stratejisi sanırım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aynı sorunu 3-4 kere yaşadım. Yaşar Bey'e sordum'' işte limiti artırıyoruz kalmıyor vs.'' diye sonra yıldım, artık biriktirmiyorum, ne halleri varsa görsünler. 3 bin liralık var numunelik duruyor. Saçma sapan her gün alırken stres yaratıyor. Her sabah aynı tantana artık 1-2 haftadır uğrasmıyorum almaya. Başarısız demiyorum, iyi gidiyorlar ama, 1 aylık fon, 5 yıldır onun başarısını gösteren fonları geçti portföy büyüklüğünde/pay sayısında neredeyse hiç anlamadım. Hiç anlamıyorum ben bizim yatırımcıyı. Kapış kapış gidiyor stratejisi sanırım.

Ben üniversitedeyken kapı kapı kuaförlere peruk, postiş, çıtçıt, saç satardım. Bir iki tanesi torba içinde kalırdı. Hep onu alırlardı merak edip . halbuki elimde çıkardıgımda az önce poşetten çıktı. O cazip olurdu hep, sanki sihirli gibi. Bir çeşit marketing sanırım bunlarınki de.
    İlk çıkığı gün ve ertesi gün aldım.sonrası bu şekil. Son kez bir deneme için Bugünden emir giriş yaptım. Merak ediyorum ne olacak

8.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    İlk çıkığı gün ve ertesi gün aldım.sonrası bu şekil. Son kez bir deneme için Bugünden emir giriş yaptım. Merak ediyorum ne olacak
    Başladıklarından beri endeks düzgün eksi görmedi. -3 biten bir günün ardından o payların dörtte birini toplarlar sonra düzene girer diye tahmin ediyorum.

Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •