Değerli hisse.net ailesi , Ramazan bayramınız mübarek olsun . Sevdiklerinizle sağlıklı , huzurlu nice bayramlara erişebilmek temennisiyle , iyi bayramlar
Değerli hisse.net ailesi , Ramazan bayramınız mübarek olsun . Sevdiklerinizle sağlıklı , huzurlu nice bayramlara erişebilmek temennisiyle , iyi bayramlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mutlu bayramlar
( ölüyü diriyi bıraktık gözü dul yetim aylığına diktik )
Pazartesi bize bir cisim yaklaşıyor. Dolarda 8.63 ve 8.83 direnç bölgeleri pala malda yakalandı büyük kagitlarda pazartesi agresif bir hareket belki olmasa da diğer günlerde düşüş hızlandırır. Herkese mutlu bayramlar..
şöyle de olabilir...fdow ve dow iyi düştüler aynı şekilde dax ve nikkei...bunlar yarından itibaren tepkiye başlarsa cuma ve pazartesi yeşil olur...bizim piyasada sakin hatta yeşil bile açılabilir...bu da ihtimal...
FDOW 1.700 puan düştü 3 günde...yarından itibaren hatta bu akşamdan itibaren tepki başlasa...
Sosyal medyada, bende de nasılsa ptesiye toparlariz o zamana kadar Yurtdışı artı olur algısı var.
Bu algının yerleştirilmesi ilginç.
öncelikle herkese iyi bayramlar.
şimdi ne alakası var diyen de olur ama sedat peker bu sabah 4. videoyu da yükledi. içeriğinden bahsetmeyeceğim ama dedikleri yenilir yutulur cinsten değil. biraz daha konuşursa bu ülkede çok şey değişir diye düşünüyorum.
pazartesi için yeşil olmanın doğru olma ihtimali tabii ki de var. tahminimce eksi açılışın ardından 17:30 gibi kapanışa doğru abd açılışı yeşilse artıya geçmese bile bayağı şortçuyu zora sokabilir. kendi açımdan o saate kadar sadece izlesem daha iyi olur.
ama bence daha önce de yazmıştım bu satışlara neden olan şeyler öyle kısa vadede ha deyince düzelecek şeyler değil. 2022 boyunca bile çok sıkıntılı süreçler olabilir. tedarik zinciri çok aksayabilir.
Mevzu uzun. İyi bayramlar.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri