Originally Posted by Webster Nasdak satip nasdak mi alacaksiniz ustadim anlamadimki Yok dusmeden hemen once satsaydik diye soledim onu ben de okudum anlamsiz kalmis [emoji4] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Nasdak satip nasdak mi alacaksiniz ustadim anlamadimki E bunu ben yapıyorum işte. AFT - YAY - AFA satıyorum, AFA ve AFA geri alacağım. Cuma birinden Pazartesi birinden para geçecek satış valöründen dolayı
Lokumu dahi sattim Fena cokus var Anlamadigim hareketler basladi
Originally Posted by Webster Lokumu dahi sattim Fena cokus var Anlamadigim hareketler basladi Xtkjs iki kere vurdular bugun SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by trust06 endeks 1100 de kapatsa çok güzel psikolojik destek olur.... websterin sloganıyla: kop da gel endeksim, yürü be yavlum Futbol takimiyla 1100 u gecse ne olur ustadim Arti 3 deki xtkjs suan eksiye donmek uzere
Originally Posted by Webster Futbol takimiyla 1100 u gecse ne olur ustadim Arti 3 deki xtkjs suan eksiye donmek uzere üstat oradan alıyorlar buraya veriyorlar herhalde teknoloji candır kazanırız biz herhalükarda Allahın izniyle...
Originally Posted by Corbaciyan Yok dusmeden hemen once satsaydik diye soledim onu ben de okudum anlamsiz kalmis [emoji4] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Evet haklisiniz ama uc gun valor bunun icin var 😀
Originally Posted by trust06 TESLA %8 üzeri artıyla başladı hadi hayırlısı kim tutar teslayı yürü koçum... Hep derim keske hersey nasdak gibi olsa Ask ask
Forum Rules
Yer İmleri