Hocam akşam KOZAL için bir yorum rıca ediyorum.Daha almadım ama izliyorum fikriniz benim için önemlidir.
15 ton altın üretimi hedefi doğrultusunda ;
2023 tahmini satışlar 10 milyar tl,
2023 net kar 5,5 milyar tl ,
#hisse fiyatları % 100 ve üzeri prim potansiyeli.
Ağrı-Diyadin altın üretimi şirketi üst lige taşıyacak.
300.milyon dolar yatırm kararı çıktı.
Kripto paralara ben kadar mesafeli olan yoktur ama borsa nın tadı kaçtı biraz.. speklerin keyfini bekle dur. İşkenceci gibiler.. yakında borsa yatırımcısı bulamayacaklar..
Esma hanım Arçelik’i sizde takip esiyorsunuz sanırım, bir kaç mesajınızda eklediğinizi yazmıştınız. Hitachi için kap geldi biraz önce. Bu satın alma sizce hisseye yansır mı yoksa yansıtılmıştır?
iyi geceler cümleten
topikdeki bazı paylaşımlarımızı telegram gruplarında görmek beni üzdü acıkcası bu nedenle haftalık hisse paylaşımlarını özelden gönderme kararı aldım böylelikle ziyaretci olarak siteye girip paylaşımlarımı çalmalarını önlemiş olucam başaramazsak özel bir telegram grubu kuracağım tamamen ücretsiz
Hayırlı geceler Hocam.. dediğim gibi borsa dan kripto lara bir geçiş siz de gözlemliyor musunuz? Risk istemeyen zaten faize veya dolara gidiyor. Borsada insanlar patron a ya da spek e hizmet ediyor gibi hissedince en azından ne yaparsam kendi kendime yapayım deyip kriptolara gittiğini gözlemliyorum..
Yer İmleri