bu arada bu fiyat hareketlerini yaptıranlar muazzam vurguna devam ediyor.arada hisse alıp satışlardan ne muazzam bir çiftlik kurulmuş burada...
ne skıncası olacak.. elimde bucim vardı 8 aydır % 20 zararda bekliyordum. harun kahraman da ısrarla hlgyo kısa vade 1,20 yazınca gir çık yapayım geri dönerim dedim.
nerdeeeee.
benim 5,66 sattığım Bucim bugün 6,11 yaptı ha bu bulaştığım HLGYO eksi de
buyur burdak yakk..
DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLDUK YANİ..
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Temettü mü verdi dün? Niye yapıştırdılar geri![]()
1,04 herkese hayırlı olsun .
ulan gene giren bize girdi be..
gene gol değil gene hüsran
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
ivedikleme devam ediyor.şimdide kadın olmuş ivedik ne guldük ne guldük**..hohhohoho..
memlekette tek**daktır g.müdürü ne mayış alıyor.yılsonu ne kadar prim aldı**prim ne için**o ayrı soru.**
şirketin hali borsadan bellidir aynasıdır..demekki büyük rezaletler var bilmediğimniz...neler acaba.. halkın gıyo çitliği* oh ne güzel..
mayış bol prim bol fındık fıstık çerez bol oh ne rahat.**
hisseler üzerinde negatif algılı saldırı ***devam ediyor..kim bunlar**varlık fonu görmüyor duymuyor veya başka --**bi şey..
emlak gyo daki başarılı kardeşlerimizi acil buraya kaydırmaları şart elzem...siyaset dünyası izlemeli halkın gyo sunda neler oluyor kim bunlar**önem arz etmeye başladı.**
keşke hikayesini araştırıp girseydiniz..
1.3 dan halka açıl ..o zaman doları hesaplayın..ana hissedar halk bank tesadüfi baskılanıp defter değrri nominal altına getirilen**hisseleri yaklaşaık 80 milyon lot k.yatırımcıdsnbeleşe geri al..
borsa tarihinde bir*örneği yok***
diğeri temetü bu seneki temettü borsa tarihinde yok**.başında kim var daktırmış..g.müdürü finans daktırıymışşşşş...
vay be halkın gıyosunda neler oluyor inceleyin izleyin..
sancaktepe de neler oluyor.satışş ofisi kiraları masrafları mışşş...
Yer İmleri