sn aksakal, 1<3 <5 ve 2>4 olmak zorunda mıdır bu w formasyonu için?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sn aksakal, 1<3 <5 ve 2>4 olmak zorunda mıdır bu w formasyonu için?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
w formasyonu olarak bahsedilen olay bundan tamamen farkli ve alakasiz bir olusumdur sayin forumdasim ...
ama dedigim gibi isimlere takilmaninda cok geregi yok ...
bunh sivri ucu kesik genisleyen ucgen formasyonu olarak adlandirabiliriz sekil budur ..
siralama konusuda aynen bahsettiginiz gibi ...
muhtesem bi anlatim olmus.... elinize saglik ....
Sn aksakal THY ve celebi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THYAO daki olusum andiriyor lakin CLEBI de ne gordunuz inanin anlayamadim sayin forumdasim ...
yalniz su var THYAO daki andirsada bence bu gformasyonun iyi isleyecegi bir ornek olmaya aday degil ...
inceliklerden bahsettikce anlasilacaktir ....
evet resim eklenmesi olayini kural haline getirelkm bu mesajla birlikte ... cunku period aralik surec bilinmeden cok farkli resimlere bakiyor olabiliriz...
sadece bi kutucuga alip olabilir dedigimiz hissenin grafigini paylasalim
mesela bu formasyonda 1 2 3 4 5 hareketleri ne kadar cok kararli tek dip ve tepeli olursa o kadar saglikli olur ..
1 2 3 4 5 noktalari zorlamayla grafukte aranarak surami burami diye dusunulerek degilde budur seklinde bir eminlikle grafikte net olarak gorulmelidir ....
ozellikle 1 2 3 bolgesinde belirli ivme olmayan fiyat sikismalarina 1 2 3 misyonu yuklemek bize hata yaptirir ve zoraki bi formasyon gormemize sebep olur .....
ARKADASLAR TUM FORMASYONLARA DAIR BIR TUYO ....
EGERKI GEAFIGI ACIP BU O GFORMASYONMU SURAYA SU DEDEK BU CIKARMI BENZIYORMU VS DIYORSAK O FORMASYON ARADIGIMIZ SAGLIKLI FORMASYON DEGILDIR ...
SAGLIKLI VE GERCEK BIR FORMASYON GRAFIGE BAKILIR BAKILMAZ BUDUR DIYE KENDINI GOSTERIR BEGNINIZDE SORU ISARETI OLUSTURMAYACAK BIR SEKILDE KENDINI BELLI EDER ....
1 SURAMI 3 BURAMI DIYE ARAMANIZA DUSUNMENIZE GEREK BILE BIRAKMAZ...
buyuk harfle yazili kisim teknik analiz ve formasyonlarin geneli icin gecerlidir .....
Buldum bir tane ama grafik atmayı bilmiyorum abi . Krdmd
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri