43 e civarı alış yazdım bize 20 kuruş ucuza vermiyor yukarı çekip sonra aşağıdan satıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
43 e civarı alış yazdım bize 20 kuruş ucuza vermiyor yukarı çekip sonra aşağıdan satıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yıl kadar önceydi Euro 4 civarı , yine imar olayı askıdan indi meclise geldi itirazlar red edilecek.. biz yıllardırbekleyen yatırımcılar hep optimist bakıyoruz.. arsanın ederi belli hisse gelecek o fiyata diyoruz. Muratlı yine başta sayfanın yarısı onun postları başlıyor ben belediye den öğrendim imzalanacak diyor. İş yatırım ve Kayserililer satıyor onun malının da aldık mı satıcı yok. Hadi hep beraber uğraşalım bu spekler le diyor. Biz de yıllardır beklemişiz sıkılmışız artık. Arsa ortada ederi belli. Ya Herro ya merro dedim. Sattım Euro’yu 4 kusurdan aldım 41 den. E tabii tanımıyoruz bu muratlıyı 0 zaman. Ahaaa Meclis komisyona incelenmek için geri göndermesin mi?
Muratlı yine kayboldu ortadan sonra 3-5 ay sonra pişkin pişkin geri geldi ben sattım biraz mevduat döviz takıldım geri geldim dedi.
Sonra çocukların okul paralarını ödeneceğim hesapta nakit yok ee yıllardır beklemişiz 26dan mu satalım başka hisselerden sattım hallettik. Sattığım hisseler 3 katında ama turgg’yi inatla bekleyeceğim vampirlere inat arsanın ederini göreceğim.
Her fırsatta da bunları deşifre edecem. Yeni gelenlere belirsiz süre beklemeyi göze alın diyeceğim.
Ama imara az kaldı gibi...
Ey Muratlı buradaysan tahtaya 31 kere 31 yaz...
A131ciciler le ne yaptınız?
Sent from my iPhone using Tapatalk
City nereye kayboldu ki?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A1capital satışta ama kağıdı düşüremiyor. Kağıt son günlerde sağlam duruş sergiliyor. Aşkı süreci de sorunsuz tamamlandıktan sonra yelkenler fora. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri