Sayfa 54/985 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Eskiden senato da vardı üniversite mezunu olmayan senatör olamıyordu diye hatırlıyorum.

Şimdi herkes profesör olmuş, dün tvde bir konuk diğerini uyardı hoca edası ile konuşunca, hocam biz de profesörüz yayınlarımız var dedi.

Sanatçı, aydın vs olmak için karın doyurma telaşının vs olmaması lazım. Kendin karnını doyuruyorsun etrafda çok adam var bir türlü geçim sıkıntısı telaşı bitmiyor.

Sorunun var ise illa o nasıl çözülür ona konsantre olunuyor, sorunun yok ise sıkıntıdan başkalarının sorunlarına karışma durumu da oluyordur belki.

Ali Koç sosyalizm vs diyordu belki destek bulamadı aileden.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yaw şahit abi nerden çıkartıyorsun böyle alengirli soruları. Kimse vatandaşın dövizini isteği hilafında tl ye çevirtebilemez.
    Burada patron merkez bankası.
    O ne derse o olur.

Ayrıca bu olur anlamında da söylemedim zaten.
    sadece beyin jinnastiği yapıyoruz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Sn;Deniz43 'ün bir paylaşımı vardı aylar önce,
    Kerim Rota'nın yaptığı bir analize istinaden,bu da ayrı bir yük
    bu analize göre,özel bankalara serzenişin devamı geleceğe benziyor,
    link de detaylı olarak anlatılmış...
    https://www.paraanaliz.com/2019/dovi...r-yakin-39010/
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. ...............................................

5. Dowu gene döndürecekler ellaam. Ben yarın sabah en iyisi kafayı çekeyim de pegi longlayayım.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Trump atesle oynuyor. Biden zaten onde anketlerde. Sanırsam bu onu bir şeyler basarmaya zorluyor ama hırs kötü sonuclar dogurabilir
    Artik MASKE bir gereklilik zorunluluk olacak. NewYorkta sosyal mesafenin olmadığı yerlerde maske takmak şart zira NY Bel. Başkanıda işyerlerinde çalışanlarında maske zorunluluğu getirmişti

Birçok şehirde evde kal/iş yerlerinin kapatılma süresi 15 Mayıs-10 Hazirana kadar uzatıldı

7. 114.975 5/10 daha etti 10/10
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8. New York’taki Türk Doktor: “Nüfusun Tamamına Test Yapmadan Normale Dönüş Zor†http://dlvr.it/RTrNSN

Sayfa 54/985 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •