Ankara da şehir içindeki bpş arazileri traktörler sürüyorlar, ekiyorlar. Çok yoğun bir çalışma var. Bu durum hepimizi rahatlatıyor. Demek ki üretim olacak. Dolar kendi derdine yansın. ABD sıkıştıkça arasın bizi, uçakla göndeririz.
Ankara da şehir içindeki bpş arazileri traktörler sürüyorlar, ekiyorlar. Çok yoğun bir çalışma var. Bu durum hepimizi rahatlatıyor. Demek ki üretim olacak. Dolar kendi derdine yansın. ABD sıkıştıkça arasın bizi, uçakla göndeririz.
Grafik işine (bu topikte) bir süre ara veriyorum.
Belki günde iki üç kez Görüş açısı topiğinde veririm.
Syg, svg.
zaten o nedenle gerek duymuyorlar.
bu korona muhabbetinden çok önce anlatılan bir anektod vardı.
popüler bir tatil beldesinde, çok dar bir yokuş (veya merdiven) varmış, buradan düşerek yaralanan insanların nedense hep kuzey amerikalı, nordik vb. insanlar olduğunu fark etmişler.
bir süre sonra bakmışlar bunun sebebi şu:
bir güneyli/akdenizli ile başka bir güneyli/akdenizli (buna ortadoğuluyu da ekleyebiliriz bence) karşılaştı mı zaten öpüşme mesafesinde yürüyorlarmış. sığıyorlar bi şekil.
güneyli kuzeyli karşılaştı mı güneyli yaklaşıyor, kuzeyli amanın geliyor kaçayım derken hooop aşağı
kuzeyli kuzeyli karşılaşınca o kısımda beraber yürümeyip biri diğerini bekliyormuş.
bunu sanırım makale olarak filan da bastılar.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post3096058
En dusuk seviyede olan zaman!
Canlar gider heyyyy
MB özel bankalarla swap kanalı açma hazırlığı yapıyormuş. Yurtdışı swap görüşmeleri olumsuz geçmiş olmalı ki demek ki bankaların DTH larına göz dikmişler. eğer swap kanalını kullanarak vatandaşın döviz hesaplarına el atarlarsa ve vatandaş bunun farkına varır ise bankalara olan güveni biter ve fizikiye geçme furyası başlayabilir. ÇOK TEHLİKELİ HAREKETLER BUNLAR.
Yer İmleri