Rüçhan en az 30 gün olacak ki güzel olsun
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Rüçhan en az 30 gün olacak ki güzel olsun
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Tahtayı çok akıllıca aşağıya basıyorlar. Devre kesmesin diye garanti 80k lotu 23.80 den 23.20 e kadar kademeli sürdü.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron diyorki; hissem bu işe başlamadan önce 7 liraydı, 17 tl de rüçhan fiyatım. Toplam hissemin değeri 24 lira ediyor. İşinize gelirse. ;) Bende diyorum ki o zamanlar endeks 1150 lerde idi şimdi ise 1300 küsürlerde, o kadar bekledim, senin yüzünden birçok hisse kaçırdım, işime gelmezYTD
Borsa mağduriyeti bitmeyecek mi yoksa? Ben ne yaptıklarını çözemedim. İş bir gün alıyor bir gün satıyor. Ay başından bugüne 600 K azalmış yabancida da ciddi azalış gördüm. Son 2-3 günde artış var gibi. yani onlara uyup trade edebilseydik çok iyi olacaktı. 38 den verme 32 den verme en son 22 den aldigin mali 28 den verme...
Kendi adıma benimki hamallık..
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Sosyal medyada çok fazla ağlaşma var. Tahta için bu kadar ağlaşma iyi değil. Benim gördüğüm yataya sardı. Yüzde 5-10 yukarı aşağı yapar ama yeni tavan serisi falan zor görünüyor. Bölünmeyle beraber yolumu ayıracağım.
Sonrada herkese teşekkürler ve elveda.
Ben tahammül edemedim daha fazla ve sabah vedalastim. Doğru yerde verebilmeyi tercih ederdim ama kısmet. Tekrar girmek için beklemedeyim.
İsbank ısrarla 24 u gecirmiyor. 24 e yaklaşınca aşağıdan alınmış olanlar veriliyor.
Ne diyelim kismetten ötesi yok.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Açıklama
Şirketimizin 700.000.000,00 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 595.755.646,04 TL tutarında azaltılarak 104.244.353,96 TL'ye düşürülmesine ve bu sermaye azaltımı ile eşzamanlı olarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 17 TL yeni pay alma hakkı kullanım fiyatı üzerinden tamamı nakden karşılanmak üzere toplam 23.529.411,76 TL tutarda sermaye artırımı yapılarak çıkarılmış sermayenin 127.773.765,72 TL'ye artırılmasına ve Şirketimiz esas sözleşmesinin ''Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin tadiline ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz kapsamında sunulan izahname, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış ve onaylı izahname bugün (20.11.2020) teslim alınmıştır.*
Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylanan izahnamenin ikinci kısmı (s.67-133) ekte yer almaktadır.*
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabancılar,Marketciliği beceremeyip ellerine yüzlerine bulaştırdığı gibi,Sermaye indirme kaldırma işini de berbat edecekler ,yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar,anlaşılan...![]()
Yer İmleri