Originally Posted by
g-u-y
Lütfen yanlış anlamayın tüm yazılarınızı okudum, yorumdan kastınız müthiş, testere, piston vs.mi?Yararlı tek bir paylaşımınızı göremedim. (Teknik-Temel) Piston muhabbetini teknik (sanayiden) sayıyorsanız bilemem.
Üşenmedim akşamdan beri geçmiş forumlar dahil yüzlerce sayfa okudum. Burada yazan hiçbir kimse direkt size küfür, hakaret vs.etmemiş. O söylediklerinizi yazanlar 10+ yıldır kendilerine azap çektiren spek ve adamlarına ithaf etmişler. Bunu üzerinize alınma sebebinizi açıklamadığınız sürece sizde zan altında kalırsınız. Speğe küfür ve hakaret yüzünden birçok kişiyi forum yönetimine şikayet ederek attırdığınız da gün gibi aşikar.
Hissenin çıkış ve düşüşlerini gün gün inceleğimde arkadaşların tespitlerinin doğru olduğu kanaati oluştu bende. Rakamlar yalan söylemez!!! Hisse düşüşe geçmeden önce kaybolup, çıkışa geçtiğinde piyasaya çıkmışsınız. İçeriden bilgi almadan bu zamanlamayı kimse yapamaz...
Eğer bugün buradan gidiyorum, mayıs 2021 de döneceğim dedikten sonra hisse fiyatı aşağı sarar ise, bunun altında herkes başka şey arar. Önceki yazılarınızdan etkilenip (yolumuz uzun, festival,4 şerit vs.) yüksek maliyetlenenlerden korkmalısınız...Burada hisse pazarladığınız netleşir ve sonu mokoko olur!
Yer İmleri