Sayfa 54/582 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 425 - 432 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    sayın kızıldağ o günler ait çok üzücü anılarım oldu biliyosun, sabırsızlık ve korkaklık çok kaybettirmişti bana
    o günden bu yana isdemir almıyordum son 10 gündür ereğli isdemir arası işlemlere başladım,
    Senin kaybın yok abi, sen ereğliye geçtim, bahsettiğim yatırımcı başka senede geçmemişti. Bu tarz temettü hisseleri ara sıra ödül vermek zorunda.

Memoli hocam bu sene temettü ile senet almayacaktım, beni zorla çalıştırıyorlar, mecburen yine senet alacağım.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Senin kaybın yok abi, sen ereğliye geçtim, bahsettiğim yatırımcı başka senede geçmemişti. Bu tarz temettü hisseleri ara sıra ödül vermek zorunda.

Memoli hocam bu sene temettü ile senet almayacaktım, beni zorla çalıştırıyorlar, mecburen yine senet alacağım.
    ben en son temettünün tamamı ile ve mayıs haziran ayında sattığım miras gayrimenkullerinin tamam ile yine ereğli aldım .bundan sonra temettülerle hisse almayacağım.

3. 33,50 üstü gün kapanışı bugün için iyi olur.

33,50 üstü kalıcılık durumunda çanak katlama seviyesi 36,50 tl kısa vade için.

4. günlük düşen trendi de gösterelim .
    33,74 trend direnci.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İsdemir 28,20 üstünde saatlik duruş yine yapamadı. 27 ye kadar gelmesi şaşırtmaz, yeter ki 27 altına gitmesin.
    şu rakamla sınavımız bitmedi gitti.

6. Akşama durur inşallah 32 üstü ben de ekran kaparım hayırlusı.ytd

İsdemiri Perşembe karanlık seansta 700bin lot satarak yüzde eksi 2.5 basan ak yatırım kimin malını satmış kim o malı almış takaslarda göremedim? Anlayan var mı? Bugün anlamamız gerekiyordu

**

8. Benim açımdan temettüye dönük takvim işlemeye başladı. Bu süreçte basit bir tartışma nedeniyle biraz forumdan uzak kaldım ama hergün okudum yazılan çizilenleri. Ben de değişen sadece tek bir durum var. Tüm yıl boyunca yaptığım tüm işlemleri tek bir amaçla yaptım Eregl lot artırımı. Şahsen son derece başarılı şekilde çalıştı stratejim. Fiyatla bağımı tamamen kestim 2022 için hedeflediğim lot sayısına yıl bitmeden ulaşmış oldum. Bundan sonra yazmaya devam. Eregl candır gerisi heyecandır.

Hedef 2023 Mart

Ben kim miyim?

Eskiden vhisak idi artık Mr Steel

Sayfa 54/582 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •