Sayfa 540/814 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    hayallerim var gerçekleşmesini beklediğim.tekstil işine giricem
    Valla ortak braz daha alacam buralar dip mi onu izliyorum.insallh oolurda islerin hayirli gider.bende araba alacagimm hayeller hayatlar bakalim. Yada eşek hangisi bakali.

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    mart bence olmaz nisana olursa şükrederim
    Hocam ben pek anlamiyorum mart sonu veya nisanin ilk haftasina kadar Mi yapsa basvuruyu iyi olur nisanda reza davasindan ceza gelecek diyolar zaten borsa baya bu konuyu beklicek gibi.en azindan basvurumuz olur ana pazar beklentimizle yola devam ederiz yonetimden okuyanlar elini cabuk tutsa hemen onay aliriz demesi kolayda basvuruyu hemen gonder Mi bizde seninle yuruyelim

3. Düş důş geberr

4.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Düş důş geberr

yapma ortak niye düşsün bekle biraz sabırlı ol

5.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    yapma ortak niye düşsün bekle biraz sabırlı ol
    Düşmeye devam ettikce. Alacam ortak sabirliyim dokemez beni

6. Yan koy tavana gidiyo biz dis kapinin dis mandali

7.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Yan koy tavana gidiyo biz dis kapinin dis mandali

Marka da tahsisli başvuru kararı kap.da açıklandı. Ama bizde henüz yok.buyuk ihtimalle transtürk de tahsisliden vazgeçtiler. Ana pazara çıkma sözü de yalan oldu..bizlerde şans yok.once acun şimdi de kraliçe bizi yarı yolda bıraktı...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Marka da tahsisli başvuru kararı kap.da açıklandı. Ama bizde henüz yok.buyuk ihtimalle transtürk de tahsisliden vazgeçtiler. Ana pazara çıkma sözü de yalan oldu..bizlerde şans yok.once acun şimdi de kraliçe bizi yarı yolda bıraktı...
    Gorecez bakalim Mi yi hala bekliyorum

Sayfa 540/814 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •