Sayfa 540/985 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Beni işkillendiren KAP haberi değil, o gayet normal sıradan bir haber. SPK tebliği küçükleri koruyacak hiç bir cümle içermiyor. Kapatsınlar SPK'yıda millet alenen hırsızlık yapıldığını bilsin. Ama dolandırıcılığa oyun gerek.
    Öyle olur zaten...
    spk küçük yatırımcının en büyük düşmanı...
    tablo bu...

kipa hurgz tire dgzte gents golds atac.........
    örnekler

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. / Son dakika

Öncelikle Allah rahmet eylesin. Ama eğer oğul demirören bu tavırlarını sürdürmeye devam ederse merhumun kemikleri sızlar.
    Umarım ölmeden önce oğluna ''Oğlum sakın kul hakkı yeme herkesin hakkını ver'' diye vasiyet etmiştir. Etmediyse hakkım haram olsun.
    Son düzenleme : balıkadam; 08-06-2018 saat: 11:54.

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. / Son dakika

Öncelikle Allah rahmet eylesin. Ama eğer oğul demirören bu tavırlarını sürdürmeye devam ederse merhumun kemikleri sızlar.
    Umarım ölmeden önce oğluna ''Oğlum sakın kul hakkı yeme herkesin hakkını ver'' diye vasiyet etmiştir.
    Allah rahmet eylesin. Cebimizdeki 3 kuruşa göz dikmeye değermiydi.Bu kadar beddua almaya değermiydi. Ne götüreceksin öbür dünyaya. Kul hakkı yiyerek ölmekten Allah hepimizi korusun. Hakkımı helal etmiyorum. 2 aydır bize yaşattıklarına değdi mi. Daha geçen bir arkadaş Allah belâlarını versin diyerek sattı hisselerini. 1000 lerce kişiden bu lafı duymaya değermiydi.

4.  Alıntı Originally Posted by malatya2344 Yazıyı Oku
    Allahtan bulun. Tabi Allah'a İnanıyorsanız. Şerefsizler tiskindirdiniz bu hisseden tam yukarı çıkıyor Bi açıklama yapıyorsunuz, Bi haber atıyorsunuz aşağı vın. Üç aydır ne hale soktunuz hisseyi Allah sizin çocuklarınızdan çıkarsın (milletin üç kuruşuna göz dikenlerin) hemi. Bu formu okuyorsunuz biliyorum. Birgünde %20 düşürüyorlar çıkarırken %1 bile değil. Sizin olsun artık hisse ben kurtuldum. Ne Haliniz varsa görün. YTD.
    Allahından bulur inşallah sırayla hepsi.

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin. Cebimizdeki 3 kuruşa göz dikmeye değermiydi.Bu kadar beddua almaya değermiydi. Ne götüreceksin öbür dünyaya. Kul hakkı yiyerek ölmekten Allah hepimizi korusun. Hakkımı helal etmiyorum. 2 aydır bize yaşattıklarına değdi mi. Daha geçen bir arkadaş Allah belâlarını versin diyerek sattı hisselerini. 1000 lerce kişiden bu lafı duymaya değermiydi.
    Erdoğan Demirören nasıl bir evlat yetiştirmiş bundan sonra ki süreçte göreceğiz.

6. Ölmemiş. Neyse oğul Demirören bu dönemde hayır duası alırsa belki bu dua edenlerin yüzü suyu hürmetine babası sağlığına kavuşur.

Demirören'in Yoğun Bakım Ünitesinde Yatmaktadır. Durumu Kritikliğini Muhafaza Etmektedir-NTV

ntv internet sitesinde yayınlanan habere göre;Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Demirören bir süredir hastanemiz yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. Durumu kritikliğini muhafaza etmektedir" denildi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-d...2kuojugC8kQk6Q

7. Hürriyet mağduru olarak hakkım varsa helal etmiyorum.hakkım varsa varsa etmiyorum ama inşallah bu yazılar okuyorlardır

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bende hürriyette yaptıkları bu adilik için hakkımı helal etmiyorum.küçük yatırımcının üç kuruşuna göz diken demirören ailesine benim hakkım da haram olsun.

Sayfa 540/985 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •