Sayfa 540/650 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. DİYORLAR Kİ,
    "ANA ORTAK CADBURRY'DEN BİZE GELEN BİR BİLGİ YOK,
    01.01.2021 DEN İTİBAREN PIOP(Piyasa Öncesi İşlemler Platformunda) İŞLEM GÖRECEĞİZ."

Kent Gıda Pazar/Platform'da işlem görmeye başlayacak.

KAP haberi şöyle:
    "Borsa İstanbul'un yeni pazar yapılanması kapsamında, borsadaki fiili dolaşım oranı
    %5'in altında olan şirketler POİP (Piyasa Öncesi İşlemler Platformu) adı verilen
    Pazar/Platform'da işlem görmeye başlayacaklardır.

Bilindiği üzere Şirketimizin borsadaki fiili dolaşım oranı %0,54'tür. %99,46 ile
    ana hakim ortak konumunda bulunan Cadbury Schweppes Overseas Limited'in borsadaki
    fiili dolaşım oranını artırmaya yönelik tarafımıza iletilen bir kararı bulunmamaktadır.

Şirket'in mevcut hali dikkate alındığında, şirket hisselerimiz 01/01/2020 tarihinden
    itibaren Borsa İstanbul'un 17.09.2020 tarih ve 2020/58 sayılı Pay Piyasası
    Pazar yapılanması ilişkin duyurusunda belirtildiği üzere Piyasa Öncesi İşlemler
    Platformu (POİP) adı verilen pazarda işlem görmeye başlayacaktır."

2. Dikkat D,kkat geliyor yaklasmakta olan ters selale

3. Şirket aynı şirket..
    Yatırım yapan, üretimini artıran, ihracatını artrırıp-daha da artıracak..
    İlk Genel Kurulda KAR DAĞITIMI YAPACAĞINI (SPK Bedelli onay kararından önce)BİR NEVİ TAAHÜT EDEN..

Kendi adıma relaks..
    YTD ayrıca

4. Belirsizlik kalktı kağıt rahatladı birden.
    Günlerdir yapılan baskı nedeni az çok belli oldu
    şimdilik iyi görünüyor akşama neler bekliyor bizi

KAP açıklamasında; ".....
    Şirket'in mevcut hali dikkate alındığında, şirket hisselerimiz 01/01/2020 tarihinden
    itibaren....." şeklinde yer alan tarih yanlış yanılmıyorsam doğrusu "...01/01/2021 tarihinden itibaren...." olacak.

Ben bu açıklamadan ayrıca, Fiili Dolaşımdaki hisse senetleri üzerinden piyasa değerinin 750 milyon TL üzeri olması halinde Yıldız Pazarda yer alma istisnasının önemsenmediğini de anladım. Kentlilere bol kazançlar.YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    KAP açıklamasında; ".....
    itibaren....." şeklinde yer alan tarih yanlış yanılmıyorsam doğrusu "...01/01/2021 tarihinden itibaren...." olacak.

Ben bu açıklamadan ayrıca, Fiili Dolaşımdaki hisse senetleri üzerinden piyasa değerinin 750 milyon TL üzeri olması halinde Yıldız Pazarda yer alma istisnasının önemsenmediğini de anladım. Kentlilere bol kazançlar.YTD.
    KENT.. iyidir, sabırdır..
    hele şu sermaye artırımı ve yeni üretimlerden sonra..
    hadi hayırlısı bakalım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Şirketten bugün gelen açıklama,Bu sayfada günlerce riv riv eden Arkadaşların merakını gidermiştir umarım..

Demek ki neymiş.?
    Minik hissedarlar,Büyük Şirketlerin umurunda değilmiş..

8. Yeni pazar işleme sistemi alım satım takip vs onlar nasıl olacak
    Sistem açıklanmış ama maya tutacak mı?
    Şeffaf borsa işlemleri olacak diye diye uyuttular yatırımcıları geldiğimiz noktaya bakın.
    Bekleyip göreceğiz.

Sayfa 540/650 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •