Sayfa 540/612 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Twitterdan yazmak lazım yatırımcı ilişkilerinde hiç iş yok çok vasıfsızlık sorulan sorulara vasıfsızca cevap veriliyor

2. Ne yazarsanız boş bunların ürünlerini boykot etmeniz lazım 3 ay oldu hiç bir ürününe el sürmedim müebbet verdim bunlara isterse fiyatı 500 olsun ömrümün sonuna kadar elimi sürmem

3. Bugün Arçelik de hisse geri alım programı başlattı ve sadece 100 bin lot almış tek kademeden ama hisse %8 yukarı gitti.

Sermayenin %10'u kadar geri alacağım deyince hisse uçmuş.

Bizimkiler %3'ünü geri alacağım dese biz de uçarız ama demiyorlar. Paraları yok desem , Bankadan 70 milyon kredi alıp Yaşar Holdinge verirken para bulabiliyorlar pekala ama hisse fiyatı yerlerde sürünürken geri almaya para yok diyorlar.

Patron neden buralardan hisse geri almıyor , çünkü halka açık tutarın içinde muhtemelen hatırı sayılır seviyede hissesi var , zaten buralardan topluyor neden hisse geri alım yapıp da hisseyi yukarı çıkarsın ne güzel buralardan topluyor. Yeterince toplayınca , o zaman hisse geri alım programı açıklar ki hisse yükselsin o da ucuzdan aldıklarını yukarıdan satacak müşteri bulsun.

Bu Yaşar Holding hakikaten hırsız olmuş. Ürünleri belki piyasada iyi bilinen ürünler ama kendileri ürünleri kadar iyi bilinmiyorlar.

Bu borsada her hisse ederine çıkar zamanla. Bekleyip göreceğiz bakalım.

4. Emirhan bu yaşananlar ilk değil.. O yüzden koyver gitsin.. Zamanı gelince kimsenin beklemediği Bi anda yürür gider.. 8 senedir tanıdığım kadarıyla şirket ile ilgili olacakları söyleyeyim..
    Bilançolar bu sene nispeten kötü gelmeye devam eder...
    Temettü herkesin beklediğinin aksine nispeten düşük olur..
    Bu şekilde 2020 nisanından beri dışarıya verdiği malları kötü bilançolar ve düşük temettü ile geri toplamak için tahtada endeksin yüzde 10 yaptığı gün bile kata külleler bitmez. Çoğu ky çözülür.. Yabancı takası dibin dibini görür.. Sonra Bi bakmışın kimsenin beklemediği Bi anda tahta döner.. Kimsenin beklemediği şekilde tepeden yüzde 30 50 arası düşen tahta Bi anda olağanüstü temettü açıklayarak temettü verimi o yıl için yüzde 10 15 arası Bi değer görür ve hisse yükselir.. Bu döngü yıllardır böyle sürüp gider
    OMAHALI

5. Emirhan06 abi ben THY den komple çıkıp yaşar holding şirketlerine girdim. Sonra ben holdingi araştırırken Yaşar Bank olayını öğrendim eyvah dedim ben ne yaptım Thy satmasa idim çok güle para kazanacaktım çünkü maliyetim çok düşüktü. Bu zamana kadar 1 tane bile zararına hisse satmadım ve satmayacağımda yeri geldi 2 sene bekledim ama yinede satmadım bunda da zararına satmayacağım inşallah.Borsa burası herkes kendi iç sesine göre hareket etmeli, etmeli ki sonradan pişman olmamalı. Buraya yazmıyorum çoğu zaman çünkü insanlar yorumlardan etkilenip alım yada satım yapabilir ve zarar edebilirler diye. O yüzden lütfen herkes kendi iç sesini hissiyatlarını dinlesin. Umarım herkesin yaşam kalitesi artar ve herkes mutlu olur bu dünyada

Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir.

6. Az önce 2009 yılına ait bir haber okudum.

Haberden bir kesit.

6 bin çalışanı, 2008 yılı sonundaki 2 milyar liralık cirosuyla ülkemizin önde gelen gruplarından olan Yaşar, Selçuk Bey'e göre büyük holdinglerle yarışta geri kalıyordu. Feyhan Hanım, firmanın büyümesi için yabancı ortaklıkları gerekli görüyordu. Denemelere girişti. Ancak, her seferinde Selçuk Bey, "Ben hiçbir şirketimi sattırmam" diye direniyordu.

Habere göre fikir ayrılıkları devam ediyormu bilmiyorum ama şirketin bu halini Selçuk Amca görse üzülürdü diye tahminde bulunayım.

Haberin kaynağı 2009 yılı haberi.
    https://www.medyaradar.com/yasar-gru...u-haberi-34076

7. Hayırlısı olsun.Daha kötü ne olabilirki diye her düşündüğümde yeni bir dip ile tanışıyoruz

8. Bu yayı kim bu kadar geriyorsa dikkat etsin yakında yayda okta
    Kalnayacak bu gidişle.

Sayfa 540/612 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •