Sayfa 540/948 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by go4goa Yazıyı Oku
    Diğer köyden Hürkuş' un yazdıklarını buraya aynen yazıyorum.
    Pazarlama şirketi Birleşme Nisan sonunda olmuş

"Şirketin ilk 6 aylık satışları toplamı 110 milyon

Vergi dairesi 6 aylık brüt satışlar 77 milyon

12 aylık vergi dairesi 203 milyon satışlar.

Mantık olarakta şirket ilk 6 aylıkta pazarlama şirketinin satışlarını vergi dairesine bildirmemiş en azından birleşmeye kadar olan kısmı.

Çünkü onun vergisini pazarlama şirketi ödedi

Mantık olarak 77 ile 110 arasındaki fark birleşmeye kadar pazarlamanın yaptığı satışlardır ve konsolide bilançoya en az bu rakam eklenecektir..."
    Pazarlama ile ilgisi yok o geçen sayfalarda anlatıldı. Sanırım hürkuş burada zaten başka nickle

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Pazarlama ile ilgisi yok o geçen sayfalarda anlatıldı. Sanırım hürkuş burada zaten başka nickle

Sn mastori bu dediğinizden cironun aynı olmasını mı bekliyorsunuz ? 203 mü gelecek bilanço cirosu ?

Şayet böyle düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz bence.

Hürkuşun dediği doğru bir hesaplamadır. Benim hesabımda o yöndedir.

Saygılar..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

3. Önceki sayfada sn.inhibitör yorumladı sn.KUZEYs o zaman birleşme olmamıştı. Benim yorumum şu şekilde; pazarlama zaten satışından yüzde 10 pay veriyor. Silverline artık tek şirket. Muhasebe olarak bilmiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    203 gelse bile, bu bildirim T.M.S. ve .T.F.R.S. arkadaşlar. T' ler, U' ya dönüşmeden bu iş anlaşılmaz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Önceki sayfada sn.inhibitör yorumladı sn.KUZEYs o zaman birleşme olmamıştı. Benim yorumum şu şekilde; pazarlama zaten satışından yüzde 10 pay veriyor. Silverline artık tek şirket. Muhasebe olarak bilmiyorum

Tamam tek şirket onda hemfikiriz ancak birleşme temmuzda oldu dolayısıyla 6 aylığın beyanı verildiği vergi dairesi karında bu gözükmüyor.
    Muhasebe bilgisine gerek yok.
    Düşünün hem gümüş de hemde silverda çift vergi ödenir mi ?? Ödenmez. Yani gümüşteki rakam ayrı olarak bilançoda görünecektir.

Umarım anlatabilmişimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    203 gelse bile, bu bildirim T.M.S ve TFRS arkadaşlar. T' ler, U' ya dönmeden bu iş anlaşılmaz.
    İmkansız Sn izci. Bu çok net bir durum. 235-240 arası gelecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    İmkansız Sn izci. Bu çok net bir durum. 235-240 arası gelecektir.
    Konuyu yazdığınız gibi yorumlayıp ilk ben yazdım en azından şu net yıl sonu rekor kar ile bitecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Tamam tek şirket onda hemfikiriz ancak birleşme temmuzda oldu dolayısıyla 6 aylığın beyanı verildiği vergi dairesi karında bu gözükmüyor.
    Muhasebe bilgisine gerek yok.
    Düşünün hem gümüş de hemde silverda çift vergi ödenir mi ?? Ödenmez. Yani gümüşteki rakam ayrı olarak bilançoda görünecektir.

Umarım anlatabilmişimdir.
    Anlayamadım, gerçekten. Aslında anlamam lazımdı. Yoksa bilmediğim bir şey mi var. Biz de hem fikir olsak.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 540/948 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •