deniz kardeşim bir kaç şey soracağım,müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim,,,
endenks beklentin nasıl
petkimi senin gözünden teknik olarak nasıl
bide kozaa da yabanılar çıkış trendinde ne kadar yaklaşık mal aldılar,ne kadarını boşalttılar....
deniz kardeşim bir kaç şey soracağım,müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim,,,
endenks beklentin nasıl
petkimi senin gözünden teknik olarak nasıl
bide kozaa da yabanılar çıkış trendinde ne kadar yaklaşık mal aldılar,ne kadarını boşalttılar....
kozaa dak satışlar arow un satışları gibi sert oldu.ama tek bir fon olsaydı çoktan açıklama gelmesi gerekirdi.aslında yanılmıyorsam uzman nıcklı arkadasımız uyarmıstı,mahkeme sonucu ertelenınce hıssede düşme olabileceğini...eski göz ağrım.sıkı takibimde.cuma günü 6.53 e değdikten sonra merily tarafından bilinçli olarak hisse yükseltilip ordan tekrar mal sattı yabancılar..
Hocam bu hisse geçen dususte 517 yi gösterdi ve cikmasi 6 ay aldı neredeyse 517 leri görürse yine marta kadar nasıl toparlayacak .. Bu mahkeme işini çok mu abarttık acaba ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzman kardeşim de maalesef malda kaldı. Mahkeme sonrası kısa vade beklenti diye düşüş olması gerekiyordu zaten. Burada yazdım çok kez ve 7.82 den mahkeme günü uçurdum malların yüzde90 ını. Kalanı da bir sonraki tepkide 7.5x lerden salladım. Keşke dinlenseydim. Kalanlar ya inat etti ya da uzun vade yatırımcıydı.
Hakkımızda hayırlısı ortak aşık olmamalı hisseye.
Sent from my iPhone
en düşük 31 ekimde hisseyi gösterdiler 4.96 ile ve ozaman hissede idim ,4 aralıkta 8.21 gösterdiler,yani 2 ayda bu seviyeye yükselttiler.sadece hisseyi yükselterek kazanmıyorlar,düşürerekte kazanıyorlar,yanılmıyorsam viopa da açıldı hisse,orda kazananlarla burda düşürenlerin çokta farklı hesaplar olduğunu düşünmüyorum
ne olursa olsun, 9 aylık kar ve gelecek yıllık kar rakamları hissenin yönünü belirleyecektir.
9 aylık karına göre, 6 altı düşüş büyük fantezi bence.
3-5 gün sonra bilançoları KAP a düşecek olsa, zaten bu salınımları yaptırmazlardı...Adamların her şeyi hesaplı- zamanlı.....(Yazdığınız gibi 9 aylığın etkisi mutlaka çok fazla, 12 aylıkdan sonra onun etkisi de farklı olacaktır diye tahmin ediyorum, en azından aşağı salınımlara sınırlama...)
101545<<<102.500<<<102937>>> 106.260>>>108.643
(Matriksin özeti şimdilik bu şekilde...101.545 altına her hangi bir tespit yapmıyor..!!..Formasyon tahmin çalışmaları dün akşamki kapanışlar sonrası da pozitif yönde..Sistemleri, salınımları kendi hesapları dahilindeki düzeltme salınımları olarak kabul ediyor..)
![]()
Yer İmleri