Sayfa 540/969 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    genel anlamıyla guzel bir acıklama olmus. 4 liralarda enflasyon oranlı olarakmı enflasyonu hesaba katmadanmı ulastınız.
    dogus grubuyla ilgili not olarak dogus ulker batıyor diye lanse edilip daha uygun kredi ayarlıyorlar. esas yapılan mal varlıklarının yurt dısına transferi. birkac yıla cıkar ortaya hukumetle ne yol ayrımına girdikleri.
    4 lira farzı mahal. Hisselerin elde tutma maliyetini göze alarak kalan hisseler 4 lirayı geçmezse toplamda zararda olduğumu kastetmiştim ( zaman maliyeti).
    Ferit Şahenk'e gelince, varlıklarını yurtdışına kaydırmaya çalıştığı doğrudur fakat ülke içinde de büyük yatırımları vardır.
    Cem Uzan'ın başına gelenler misali bir gelecek istediğini hiç sanmıyorum. Bu kadar fahiş hataları nasıl yaptığı şimdilik muammadır.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    4 lira farzı mahal. Hisselerin elde tutma maliyetini göze alarak kalan hisseler 4 lirayı geçmezse toplamda zararda olduğumu kastetmiştim ( zaman maliyeti).
    Ferit Şahenk'e gelince, varlıklarını yurtdışına kaydırmaya çalıştığı doğrudur fakat ülke içinde de büyük yatırımları vardır.
    Cem Uzan'ın başına gelenler misali bir gelecek istediğini hiç sanmıyorum. Bu kadar fahiş hataları nasıl yaptığı şimdilik muammadır.
    cok hatalı gormuyorum .gecen yıl garantideki son payı cıkarken herkez ucuza sattı diyordu 7.5 lira(2.5 dolar) kazın ayagının farklı oldugunu gorduk. buyuk parayı hareket ettirmek zordur ve zaman alır. cem uzan gibi birsey basına gelmez. benim bildigim ciddi yatırımlarının cogunu cıktı(kalan miktar hala ciddi degerlendirilebilir tabi de amiral gemisi kalmadı ülkede.)
    bu arada cem uzan gayet rahat sekilde hayatını surduruyor, cok uzgun durmuyor. el konulan mal varlıgı ingiltere tahkim mahkemesi tarafindan 25 milyar euro olarak alacak seklinde bir karar verdiydi en son. hala helikopterle yemege gidiyor avrupada. ben onun yasam tarzına talibim ferit begenmesede :D

1.72 görülmüş ve 1.71 den 200 bin lot işlem olmuş nezaman çıktı kaç dakka durdu görmedik bile ama gün boyunca 1.67 den hisse almayan dana 1.71 den almış.ne iş

Sadece bu değil tüm iş gurubu bana sıra dışı geliyor, mesela isgyo gayrimenkul sektörü rekor kırarken bile gitmedi müthiş kârlar açıkladı yine gitmeden,son iki yılda verdiği temettü cepten gitti hisse aşağı geldi ve piyasa ilk bozulduğu anda yıllarca gitmeyen hisse ilk düştü, piyasa 92 binden toparladı az çok, isgyo düştüğü yerde kaldı.bu yıl isyatirimin kendi kâr beklentisi 500 milyon gibi bir rakam dan 350 ye düşmesine rağmen piyasa fiyatı 950 milyon olduğu düşünülürse yine süper,hele 2019 kâr beklentisi daha yüksek ona rağmen hisseye satış baskısı koyuyorlar.tamam Türkiye ekonomisi zart zurt oluyo da sadece niye iş gurubu kötü etkileniyor ilginç.

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sadece bu değil tüm iş gurubu bana sıra dışı geliyor, mesela isgyo gayrimenkul sektörü rekor kırarken bile gitmedi müthiş kârlar açıkladı yine gitmeden,son iki yılda verdiği temettü cepten gitti hisse aşağı geldi ve piyasa ilk bozulduğu anda yıllarca gitmeyen hisse ilk düştü, piyasa 92 binden toparladı az çok, isgyo düştüğü yerde kaldı.bu yıl isyatirimin kendi kâr beklentisi 500 milyon gibi bir rakam dan 350 ye düşmesine rağmen piyasa fiyatı 950 milyon olduğu düşünülürse yine süper,hele 2019 kâr beklentisi daha yüksek ona rağmen hisseye satış baskısı koyuyorlar.tamam Türkiye ekonomisi zart zurt oluyo da sadece niye iş gurubu kötü etkileniyor ilginç.
    100 liralik eve 500 diyince ederi 500 olmuyor,500 liraya alici bulunca ederi 500 oluyor. Gyo sektorunun ozeti bu. Pd dd defter ustunde 0.28 ken fiili olarak 1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    GAlip gelince , 2.48 den ISGSY sat , 2.42 den BASCM ve Dolar da pozisyon al .
    Dolar sat 2.7x üzeri , Hükümetin kurulmasına geçen hafta yatırım yap pozisyon al .
    19.96 dan geçen hafta ASELS al ve cuma ASESLS satmaya , EKGYO ya dönmeye başla .
    Bundan sonra EKGYO tek tabanca toplamaya ASEls satmaya devam .
    ISGSY ya döneceğim merak etmeyin dostlar .
    Dolarda çok düşme olursa CHF İlginç oluyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    O Kadar Soğuttu ki beni ISGSY dönmek bile zor geliyor .
    BASCM e dikkat edin Dostlar uzun vade iyidir .
    8 Yıl önceki huzurlu beklediğim temettüleri çok arıyorum .
    Bu kadar çok hareket de stress yapıyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Bascm de ortada hisse yok alımı satımı zor, büyük para baglarsan dikkat etmelisin, yani piyasa düşecek sen anladın ,burdan satayım, alttan alirim yaparsan yapamazsın ,piyasa ile düşüşü seyredersin . başıma umpas da geldi

Sayfa 540/969 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •