Sayfa 540/784 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. 63 yaktı ve hacimde arttı. Dediğim gibi 66 yı muhtemelen yarın görür. Geçermi bakacağız.. geçerse 77

2. Bu 66 ya bugün gelecek herhalde. )) vay vay vay gayet güzel...e kelepir hisse. Alan akıllı iş yapıyor tabii..

3. 2 hafta önce 0.40 dan aldığım sngyo lari %56 net karla 63 ten çıktım teşekkürler sngyo ve spegi kısa zamanda güzel kazanç verdin

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    2 hafta önce 0.40 dan aldığım sngyo lari %56 net karla 63 ten çıktım teşekkürler sngyo ve spegi kısa zamanda güzel kazanç verdin
    Hadi ordan düdük

5.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    2 hafta önce 0.40 dan aldığım sngyo lari %56 net karla 63 ten çıktım teşekkürler sngyo ve spegi kısa zamanda güzel kazanç verdin
    Pişman olacaksın sattığına genç..

6. Fchopen ve gudwane milletin günahına girmeyin kendi işinize bakın. Tavsiyedir; alınmaca, gücenmece yok

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Fchopen ve gudwane milletin günahına girmeyin kendi işinize bakın. Tavsiyedir; alınmaca, gücenmece yok
    Başkan burada ben 4 sene evvel KY boğazına kadar malda bi halt olmaz derken birileri mahkemeye gidelim toplanalım mal avnide neden götürmüyor diye bıkbıklanıyordu..
    Sonra bi geri alım programı oldu 100 milyon lot döküldü
    Sadece 2 kişide 50 milyon lot varmış falan..
    Tahtada görüldüğü üzere mal kalmamış dışarıda
    en son da battık diye kap haberi gönderdiler

Eee giden hisselerde bunlar oluyor zaten

Not: Bu arada 2.5 derken çok yükselebilir manasında bir rakam idi o..Olduğu gibi motomot almasın kimse..ozgyo 1 tl lerden 12 lere gitti..Belli olmaz kaçtan çevirecekleri kaça gideceği sonrasında ne olacağı..Benim gördüğüm tahta 63 kuruş olmasına rağmen 1 milyon lot satış bile gelmiyor..Kendi kendine dönüyor..Kimse kalmamış anlayacağın..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Başkan burada ben 4 sene evvel KY boğazına kadar malda bi halt olmaz derken birileri mahkemeye gidelim toplanalım mal avnide neden götürmüyor diye bıkbıklanıyordu..
    Sonra bi geri alım programı oldu 100 milyon lot döküldü
    Sadece 2 kişide 50 milyon lot varmış falan..
    Tahtada görüldüğü üzere mal kalmamış dışarıda
    en son da battık diye kap haberi gönderdiler

Eee giden hisselerde bunlar oluyor zaten

Not: Bu arada 2.5 derken çok yükselebilir manasında bir rakam idi o..Olduğu gibi motomot almasın kimse..ozgyo 1 tl lerden 12 lere gitti..Belli olmaz kaçtan çevirecekleri kaça gideceği sonrasında ne olacağı..Benim gördüğüm tahta 63 kuruş olmasına rağmen 1 milyon lot satış bile gelmiyor..Kendi kendine dönüyor..Kimse kalmamış anlayacağın..
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Fchopen ve gudwane milletin günahına girmeyin kendi işinize bakın. Tavsiyedir; alınmaca, gücenmece yok
    Yahu ben ne dedim ki(( ne desem oldu şu bir haftada..yarında 66 yı geçerse sonraki direnç 77 diyorum (( sende benim günahıma girme...sende kaşarsın bu kağıtta benim gibi...

Sayfa 540/784 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •