Sayfa 541/990 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Olay bitince yazmak kolay tabi. Sabah düşüş bir ara %2 üzerine çıktı, o zaman yazmak lazımdı.

Eleştirmek için yazmıyorum, borsacıların en usta oldukları şey olan hareketlere bahane uydurmaktır, ya da olanı açıklamaktır. Mevzu ne olacağını doğru tahmin ededbilmek.

Mesela günü sence nasıl kapatır %1-2 artı, %1-2 eksi, ya da -1 ile +1 arası bir yerde...Bunu üçte iki oranında doğru öngörebiliyorsan işte başarı bu oluyor.
    Hocam ilk mesajı sabah %2,5 falan eksideyken yazmıştım. Zaten artı kapar, eksi kapar gibi bir öngörüm olmadığını da söyledim. Sadece Ocak başındaki satışa benzemiyordu, onu yazdım.

Zaten bu testere piyasada ne olacağını ipi elinde tutanlar hariç kimse bilemez bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Abka ürkek işlem yapıyor .... belki de tecrübe bunu gerektiriyor....Ama böyle yaparsa zor kazanır...hisse ile işlem yapmalı...
    Ama sen az kontrat ile kazanmaya çalışıyorsun... nispeten kazanırsın ve doğru yapıyorsun
    Kısa vadeli sistem sat sinyali verdi, orta vadeli sistemi bilemiyoruz, uzun vadeli sistem alda devam ediyor
    Bence parayı katlıyacak olan orta vadeli piyasayı iyi okuyan olucak,
    Mesela bugün akşam pazarı olma ihtimali yüzde 80, bunu bilsrk ne bilnesek ne, cigara parasından öte gitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

3. Güzel bilanço gönderecek şirketler çok sallanmıyor ama diğerlerinde devir teslim var.

4.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Hocam ilk mesajı sabah %2,5 falan eksideyken yazmıştım. Zaten artı kapar, eksi kapar gibi bir öngörüm olmadığını da söyledim. Sadece Ocak başındaki satışa benzemiyordu, onu yazdım.

Zaten bu testere piyasada ne olacağını ipi elinde tutanlar hariç kimse bilemez bence.
    Maalesef belirsizlik çok fazla...Seçime kadar 4000-6000 aralığındaki her seviye bana normal geliyor. Ha bir ayda düşmüş, ha bir haftada sert bir şekilde, bu aralıkta olduktan sonra farketmez bence. Seçimden sonrası ayrı hikaye zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amenna abi. Sonsuz şükürler olsun. Ben kaşıntım var diyorum. Pala da hiç boş çevirmiyor sağolsun
    Kaşağı ile mi beygir kaşağı ile mi yapıyor Pala hani memnunsan ben de gideyim. Sen tecrübelisin masaj kaşağı filan anlarsın iyi bişi ise bozkuş ile birlikte gelelim

6. gubrf 120 fk olmuş yeni balonumuz hayırlı olsun...

sasa falan çarpanlarıyla bunların yanında zemzemle yıkanmış gibi kalıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

iyi dayandı. artık yukarı tepecek galiba.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bırakın VİOB u...Seçimden 40-50 gün önce bir hisse demedi oluşturun... 12 ayda dolar bazlı %300 -400 yapsın.
    ...Kendi adıma seçimden önce ,3.00 dolar civarı tek bir hisse almam.Gidene ,yolun açık olsun ,derim.

Bu short piyasasının hoşuma giden tarafı; sürekli hisse,ROKET yayınlayan ve yükselişi kendine yorumlayanlardan GIK çıkmaması...

Daha önce timsah görmemiş antiloplar suyun içinde bir canavar gördüler.Şimdi anlamışlardır ESKİ ANTİLOPLARIN NEDEN ihtiyatlı olduğunu.

Yok temettü,uzun vade,ortalama yapmak,f/k (bir haltmış gibi ortamlarda söylemezler mi...)...bunları duymuyorum.

Sayfa 541/990 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •