Sayfa 541/1006 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    beni diyor beni

pazar ertesi, pala 9:25 te makinaya tekrar enerji verür... bekleriz herkeşi kumarhaneye
    VİOP cular ''Zavallılar asla başaramayacaklar''(imzamda vardı bu yazı-ama anlatamadım/anlaşılamadım)
    Bu sözüm yüzünden en az 15 nikim yandı.
    En çok VİOP a (hedge haricinde) bu forumda muhalif olan benimdir.(sanırım)

YTD

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Belki de bunlar damat döneminde emmi dayı torpili ile işe alındılar. Oturduklarını yerden maaş almaya alıştılar. Çalışmaya Totolari yoktu.
    hah... işte bu... helal dayu sana
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hırsızın ALLAH'ı gözünüzün önünde, vay gaye'nin babası

ayrıca TAŞERON İŞÇİLERİNİ de hiç sevmem...

çünkü : onlar, önce AKEPE İL ve İLÇE BAŞKANLARI tarafından, taşeron diye devlet dairelerine yerleştirilir, sonra kadro ayağına KPSS'siz mpss'siz kadroya alınırlar

buna AKEPE'nin devlete çöreklenmesi denir.

yıllarca dirsek çürütmüş, üniversite mezunu 300 bin öğretmende atama bekler, intihar eder

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    50 kere yazdık...

kasasında dolar olmayan ülkede, enflasyon, dolar, molar düşmez... hayal görmeyin
    seçim öncesi dış mihraklar saldırıya geçmiş dayu..

gaye hanımın sütü üzerinden.. pztesi ülkecek bu oyunu bozacaz inşealaah ..artı açarız bence.

neeeeee

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Anne sütü dolaptan çıktıktan sonra ne kadar sürede tüketilmeli?
    Sağılan sütler buzdolabı kapağında 24 saat, oda ısısında ( çok sıcak günler hariç ) 1 saat, derin dondurucuda ise 6 ay boyunca tazeliğini ve besin değerini koruyor.
    sizin dediğiniz süreler amerika'da geçerli, türkiyede'de aynı bilimsellik geçerli olsa
    bebeğimi devamlı yakınımda istiyorum, ayarlamalar yapılsın emzirmem gerekli demezsin..

5. Dün akşamda söyledim Gaye hanımın olayı gerçek mi belli değil, burada baba falanda hikaye az çok bu işleri gerçek işlerimden ötürü hukuksal anlamda ucunun nereye gideceğine kadar bilen kişilerle çalışma imkanlarım oldu.Ortada bir seneryo var yalnız yönetmen kim önemli olan bu şikayet eden kişi istese ismi gizli kalır cimer üzerinden yaptığı şikayet öyle hakkı var , yalnız burada baba üzerinden gördüğüm kadarı ile kamu desteği alınmaya çalışılmış şikayet eden kişi tarafından bir nevide bunu sağlamış gözüküyor çünkü olayını aslını bilmeden herkes hüküm veriyor muhalif olan kesim atıp tutuyor olaya objektif bakmaya çalışıp ekmek davası hikayesine bir kesim atıp tutuyor bunu net bilgiye sahip olmadan yapıyorlar.Ben böyle olaylarda hayatım boyunca tetiği çekene değil çektirene bakarım çünkü olayı çözmek istiyorsan yönetmeni bulman gerek figüranlar daha sonra tek tek çözülür
    bu filmin seneryosunu hükümetin içinden veya yandaş birileri tarafından mı yapılıyor yoksa muhalif bir grup tarafından bu konu kullanılıyor mu önemli olan bu bence , Merkez bankasından bahsediyoruz arkadaşlar burda ne dönerse yukarının haberi olur bu büyük bütün kurumlar için geçerlidir işler buraya gelmeden birileri HAYIRDIR derdi şikayet edene , mesala Cevdet bey orada değilmi çıksınlar üst kademe bu konu ile ilgili bildikleri varsa üst makamlara söyleyip gerçek anlamda bu konu ile ilgili açıklama yapılsın .
    Bekle gör politikası uygulanması böyle zor bir dönemden geçilirken gündemi meşgul etmesi hoş değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    50 kere yazdık...

kasasında dolar olmayan ülkede, enflasyon, dolar, molar düşmez... hayal görmeyin
    3-5 petrol zengini ülke haricinde borcu olmayan ülke var mı dünya da?(varsa yaz buraya)
    Önemli olan düşük faizle ve uzun vade ile borçlanıp, borcun çevrilebilmesidir.(bence)

YTD

ülke bu durumda iken kağıt ve enerji sektörleri her daim avantajlı. enerji dedim diye aklınıza astor balonları falan gelmesin.

bu işlere yönelen holding de olur.

bir de şişecam var. yatırım+büyüme+temettü göstergeleri bu kadar iyi bir şirket dünyada bile çok azdır. ev arsa almaktan bile iyi olabilir.

gelirim idare ediyor nasıl olsa diye düşünmemek lazım. yarın yaya kalma ihtimalimiz çok yüksek maalesef.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    normalde çocuğu aney sütten kesilene kadar besleyebilir... sonra süt anne ile devam eder... teorik olarak süt anne bulundukça bu sonsuza kadar devam edebilir aslında... 73 yaşına da gelsen o zamana kadar hep süt anneler ile devam ederek başka hiç bir gıda almadan hayatını devam ettiriyor olabilmen lazım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 541/1006 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •