Artan

156,20 10 15:45
145,20 10 15:39
1,32 10 15:47
38,72 10 15:47
13.620,00 9.99 15:46
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:47
84,60 -10 15:47
14,64 -9.96 15:47
28,96 -6.58 15:47
76,05 -5.65 15:47
Azalan Hisseler

İşlem

8.307.099.717,00 15:47
6.200.351.615,62 15:47
5.010.514.709,71 15:47
4.811.818.617,00 15:47
4.524.718.831,60 15:47
Tüm Hisseler
Sayfa 541/861 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 6978 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    sayın keko gelmiş.
    sanki yıllarca kalacak gibi sayfalarca yazar.
    sonra bir bakmışsın kaçmış.
    ilginç bir kişilik.
    bu hissede trade şart dostlar...ne kadar kalıp kalmayacağımı bende bilmiyorum...ama tek bildiğim piyasa 15 fiyatları ile neredeyse en kötüyü fiyatlamış görünüyor...tekrardan geçen yılın yıllıktaki 254 milyonluk karı yakalanırsa hisse tekrardan 20-25 tl lere çıkabilir...

bu hisseyi zaman zaman trade yaparak bilançoya kadar tutmak istiyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hissede trade şart dostlar...ne kadar kalıp kalmayacağımı bende bilmiyorum...ama tek bildiğim piyasa 15 fiyatları ile neredeyse en kötüyü fiyatlamış görünüyor...tekrardan geçen yılın yıllıktaki 254 milyonluk karı yakalanırsa hisse tekrardan 20-25 tl lere çıkabilir...

bu hisseyi zaman zaman trade yaparak bilançoya kadar tutmak istiyorum....
    Birader trade şart olabilir ama sen nasıl bir şahsiyetsin ki her girdiğinde hisseyi öve öve bitiremiyorsun. Sayfalarca yazıp insanlara umut aşılayıp şöyle olur böyle olur diye pompalıyor dediğin rakamlar olmadan ortadan kayboluyorsun. Birkaç ay öncesinde kağıt 21 lerdeyken buraları dip mip diyordun. Nisan Mayıs 30-40 lı rakamları afişe ediyordun. Şimdi gelmişsin yine aynı senaryo, ayıptır ya. Senin bu yaptığına neler denir de sen bunu anlamaz hak görürsün. En hafifini söyleyim yine de, çakallık denir. Kim bilir kaç masum sana inanıyordur. Yazık... Acıyorum böyle kazandığınız ve ailenize yedirdiğiniz paraya...

Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Birader trade şart olabilir ama sen nasıl bir şahsiyetsin ki her girdiğinde hisseyi öve öve bitiremiyorsun. Sayfalarca yazıp insanlara umut aşılayıp şöyle olur böyle olur diye pompalıyor dediğin rakamlar olmadan ortadan kayboluyorsun. Birkaç ay öncesinde kağıt 21 lerdeyken buraları dip mip diyordun. Nisan Mayıs 30-40 lı rakamları afişe ediyordun. Şimdi gelmişsin yine aynı senaryo, ayıptır ya. Senin bu yaptığına neler denir de sen bunu anlamaz hak görürsün. En hafifini söyleyim yine de, çakallık denir. Kim bilir kaç masum sana inanıyordur. Yazık... Acıyorum böyle kazandığınız ve ailenize yedirdiğiniz paraya...
    orda bir şartımız vardı...2017 son çeyrek 100 milyon civarı gelirse diyorduk ama gelmedi...şimdilik de her ihtimali göze alarak geliyorum...isteyen alır isteyen almaz...kimse bana göre hareket etmesin...edecekse de alışlarımda da satışlarımda da tam uyması lazım...ben buralarda alımı az riskli görüyorum...tamamen risksiz değil çünkü risksiz hisse borsada yok..

o vakit de girip çıkışlarımı topikte şefaf olarak paylaştım...o vakit banvite ilk girdiğimde fiyat 20,22 idi...doğru tradeler ile en az %40-50 kazanma potansiyeli sundu....benim ile giren zarar etmedi....çünkü mümkün olduğunca en risksiz yerden girmeye çalışıyorum...ama kalkıp da en yüksekten maliyet yapmışsanız kusura bakmayın bunun hesabını bana sormayacaksınız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    orda bir şartımız vardı...2017 son çeyrek 100 milyon civarı gelirse diyorduk ama gelmedi...şimdilik de her ihtimali göze alarak geliyorum...isteyen alır isteyen almaz...kimse bana göre hareket etmesin...edecekse de alışlarımda da satışlarımda da tam uyması lazım...ben buralarda alımı az riskli görüyorum...tamamen risksiz değil çünkü risksiz hisse borsada yok..

o vakit de girip çıkışlarımı topikte şefaf olarak paylaştım...o vakit banvite ilk girdiğimde fiyat 20,22 idi...doğru tradeler ile en az %40-50 kazanma potansiyeli sundu....benim ile giren zarar etmedi....çünkü mümkün olduğunca en risksiz yerden girmeye çalışıyorum...ama kalkıp da en yüksekten maliyet yapmışsanız kusura bakmayın bunun hesabını bana sormayacaksınız...
    Sen benim bu hisseyi nerden aldığımı nerden biliyorsun. Sana hesap da sormuyorum. Senin bu tavrına itiraz eden herkes yüksekten mi hisse almış oluyor?
    Senin çakallığına tavrım. AYIP diyorum.
    Birşey biliyorsan yaz, bilmiyorsan sayfalar dolusu umut aşılama... Yazdıklarının çoğu boş ve kendini metheden öyküler. Hiç ahlaklı bir para kazanma yöntemi değil. Anlamıyorsan bunu, sana uyanlara acırım...

5.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum bende kekoyu dikkate alarak banvit aldim. Sonra bu kayboldu. 17 tlde kol bacak keserek ciktim.

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mummy53 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum bende kekoyu dikkate alarak banvit aldim. Sonra bu kayboldu. 17 tlde kol bacak keserek ciktim.

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    topiğin geçmişine bakın ben bu hisseye ilk girdiğimde tarih 21,11,2017 ve banvit fiyatı 20,22 idi...benden sonra 24,66 yı gördü...en az 2 defa %15 ve üzeri tepkiler verdi ve yine en az 2 defa %10 ve üzeri tepkiler verdi...%5 ve üzeri tepkileri saymıyorum bile...bu hissede 3 kere satış yaptım..bir seferinde ben 23,30 civarlarında sattıktan sonra hisse 24,66 yı gördüğü vakit...ikincisi 21,30 civarlarında iken işlem hacmini düşürdükten sonra çıkış yapacağına inanarak almış ama tepkisi zayıf olup aşağı inince bende o civarlardan stop olmuştum....üçüncü satışım ise bilançodan bir gün önce aldım ve bilançoyu tüm topik kötü olarak algılarken ve herkes sert düşecek diye düşünürken 19,00 dan 20,66 ları görüp daha sonra 20,00 nin üzerinde duramadığını gördüğümde 19,85 ile yaptığım satıştır...

kim senin söylemenle aldım ama zarar ettim diyorsa ben ona gurur yapıp üzülmemesi için yalancı demeyeceğim ama şakacı diyeceğim...dostum kusura bakma benim ile almış isen ve ben zarar ettim diyorsan sen bir tam şakacısın...:kahkah:

zaman zaman ne yaparsak yapalım bazı hisseler ile yıldızımız barışmıyor ve kar edemiyoruz ama bazı hisseler de varki onlarla çok iyi anlaşıyoruz....biz banvit ile geçmişte tam bir kanki idik...:kahkah:

benim ile 20,22 fiyatından alan üç ay boyunca doğru tradeler ile en az %50 kazanma potansiyelini değerlendirememiş ise de bilançodan bir gün sonra 20,66 yı gördüğünde rahatlıkla satışını yapıp zarardan kurtulabilirdi...

ama kalkıp 24, ten almış iseniz kusura bakmayın onun sorumlusu ben değilim...ben hisseye ilk girdiğim fiyatı baz alıyorum...sonrasında kim alıyorsa sorumlusu kendisidir ben değilim...risk de kar ve zarar da sizindir o yüzden de kararınızı kendiniz düşünüp kendiniz veriniz...

bundan sonra hisse düşmeyecek demiyorum çünkü o risk her daim vardır ama ben her türlü riski göze alarak bu hisseyi alıyorum...bundan sonra da kimse de benim söylemem ile alıp satmasın...normal bir vatandaş gibi hisseyi alıyorum ve herkesin hakkı olduğu gibi de bende yorum yapıyorum..

piyasa en kötüyü şöyle fiyatladı: çeyreklerde 37 milyon kar * 4 çeyrek =148 milyon yıllık kar...

148 milyon karı 8 fk ya göre ederi 11,8 tl, 10 fk ya göre ise 14,8 tl dir...

ama birinci çeyrek ne kadar gelir bilemem ama ikinci çeyrek son yapılan zamlarla ve belki de daha gelebilecek zamların devamı ile (çünkü piknik dönemi yeni başladı...ben bile her hafta pikniğe gidip mangal keyfi yapıyorum..) birinci çeyrekten çok daha iyi bir kar geleceği malumdur...önümüzdeki zaman diliminde fiyatlar 7,5-8,00 tl aralıklarına gelirse çok güzel olur...

ben bu hisseyi 10 fk dan ( 15 tl) almaya razıyım...bu yılki karı geçen yıl gibi 254 milyon olsa dahi 10 fk ya göre ederi 25 tl olur...8 fk ya göre ise 20 tl olur...bu riski gördüğüm olumlu işaretlere de bakarak alıyorum....

bu hisseye ancak olumlu işaretler oluşursa geri gelirim demiştim...benim gördüğüm kadarıyla bu işaretler oluşmuş görünüyor...artık nasip diyeceğiz...bu arada hisse günlerdir hep düşüyordu bu gün ilk defa hafif artıda kapattı..üstelik de endeksin hafif eksili olduğu bir günde...bana göre buda olumlu bir işarettir...

tabi biz ne dersek diyelim son kararı tahta yapıcılar özelikle de iş yatırım verecektir...bu cephede neler oluyor bilmiyorum...iş yatırım ne alemdedir acaba ?? hala satıyor mu ?? hala ky ların beduasını alıyor mu ???

Sayfa 541/861 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •