Sayfa 542/556 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Daha önce defalarca alıp patron sebebi ile sattığım kağıt olan infoya geri döndüm. Şuan mevcut konjonktürde bedava... Patrona dikkat etmek gerekiyor. Diplerden aldığımı düşündüğüm için güvenlik marjım var. Hayırlısı olsun.
    Kasım 8 de dipten yakaladık. Arkadaşlar seneye aracı kurumların senesi olacak. Korkunç karlar bekliyorum. 2 milyar 600 milyon TL'ye biz kumarhanesinden masa almışsınız daha ne istiyorsunuz.

Yaklaşık 3 milyon üzeri yatırımcı kumar oynayacak biz de komisyonumuzu keseceğiz.

Gerçekten at hırsızı patronu olmasa mükemmel şirket. Ama gülü seven dikenine katlanır. ölü takliti yapmaya devam.

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Kasım 8 de dipten yakaladık. Arkadaşlar seneye aracı kurumların senesi olacak. Korkunç karlar bekliyorum. 2 milyar 600 milyon TL'ye biz kumarhanesinden masa almışsınız daha ne istiyorsunuz.

Yaklaşık 3 milyon üzeri yatırımcı kumar oynayacak biz de komisyonumuzu keseceğiz.

Gerçekten at hırsızı patronu olmasa mükemmel şirket. Ama gülü seven dikenine katlanır. ölü takliti yapmaya devam.
    patronu fonlara çalışıyor kağıttaki ky umrunda değil, fonlara düşükten aldır yukarıdan sattır sonra tekrar bas yıllardır kendi kağıtlarında bu taktiği uyguluyor... patronu speklerden eğitim almış bi tip...

3.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    patronu fonlara çalışıyor kağıttaki ky umrunda değil, fonlara düşükten aldır yukarıdan sattır sonra tekrar bas yıllardır kendi kağıtlarında bu taktiği uyguluyor... patronu speklerden eğitim almış bi tip...
    O zaman tam doğru yerdeyiz takasa bakın o büyük düşüşteki malın hepsini yatırım fonları topladı.

4. Info özelindeki halka arzlar geliyor,2-3x yapsa kendi özelinde portföy buyutenler olacaktır, 8 civarında aldığı 1m lot yüzde 50 değerlenecek bitiyor çeyrek,artan hacimler zaten esas faaliyet kârını geliştirdi, yeniden değerlemeye esas neydi o kalem muamma olsa da o olmadan bu fiyatlarda karşılayan bir sirketti,bugün ismen 9fk Info 6fk sektörel karlılığı fk bazında da karşılaması lazım bilancoya kadar

5.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Info özelindeki halka arzlar geliyor,2-3x yapsa kendi özelinde portföy buyutenler olacaktır, 8 civarında aldığı 1m lot yüzde 50 değerlenecek bitiyor çeyrek,artan hacimler zaten esas faaliyet kârını geliştirdi, yeniden değerlemeye esas neydi o kalem muamma olsa da o olmadan bu fiyatlarda karşılayan bir sirketti,bugün ismen 9fk Info 6fk sektörel karlılığı fk bazında da karşılaması lazım bilancoya kadar
    Sayın hocam info 3 çeyrekte 120 milyon finansal yatırımlardan değerleme karı yazdı. Dipnotlarda ise elindeki hisselerin totalde %10 yakmasının 4 milyon TL getirisi olduğundan bahsediyor. Bu finansal yatırımların hakkında bilginiz var mı? Son çeyrekte ne kadar bir finansal yatırım değerleme karı bekliyorsunuz?

Yatırımcı ilişkilerine bir türlü ulaşamıyorum ulaşsam soracaktım

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sayın hocam info 3 çeyrekte 120 milyon finansal yatırımlardan değerleme karı yazdı. Dipnotlarda ise elindeki hisselerin totalde %10 yakmasının 4 milyon TL getirisi olduğundan bahsediyor. Bu finansal yatırımların hakkında bilginiz var mı? Son çeyrekte ne kadar bir finansal yatırım değerleme karı bekliyorsunuz?

Yatırımcı ilişkilerine bir türlü ulaşamıyorum ulaşsam soracaktım
    Bende o konuyu bilmiyorum sayın hocam,bilen bir yoruma da rastlamadım,aracı kurum verilerini paylaşan barış yilmaz dahi sadece kalemdeki ekstraya değinmişti

7. Son onscm arzı ile Info müşteri sayısına güzel bir katkı gelecektir,bu gelenlerden illa ki kalıcı olanlar da olacaktır

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bende o konuyu bilmiyorum sayın hocam,bilen bir yoruma da rastlamadım,aracı kurum verilerini paylaşan barış yilmaz dahi sadece kalemdeki ekstraya değinmişti
    Bu adamların yi ye ulaşmak imkansız. Yalnız birinci ve üçüncü çeyrek serbest denetimden geçmiyor bu bilançolarda rahatlıkla oynadıklarını düşündürtüyor bana. 2 ve 4 çeyrek serbest denetimden geçtiği için, karlılık da değişiyor. Memlekette adam gibi patron yok ki Ne yapalım mecburen kötünün iyisini alıyoruz en azından ucuz ve hissenin hikayesi var.

Sayfa 542/556 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •