Sayfa 542/1006 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    yarın kanlı cuma olarak başlayıp şansı cuma olarak çıkmalıyız. bugünün görüntüsüne göre dalış devam edecek 100-101-102 bir yerlerde dalıp sopalanıp kapanışı 103,500 lerin üstünde yapması gerekir ki dibi gördük dönüyoruz diyelim. yarın sopayla dalarlarsa ekran başında olunca lanet edip stoplayanlarda çok olur. 4,75 i delmeye çalışırken bende yazdım ama satmaya kıyamadım yoksa yarın alttan alırım diye stoplayacaktım..

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    çaresizlik işte böyle bir şey.
    herif sana finansal olarak akşama kadar zopa atarken nafile çabalarla "bi saniye , yaw bi saniye dinle bak öyle değil , bak anlatıcam" gibi yalvarmalar.

bayıldım bu arada yorumuna..
    van münüt ... van münüt [emoji23][emoji23][emoji23]

Borsa, günü düşüşle tamamladı -AA

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 5,26 değer kaybıyla günü 1.034,40 puandan tamamladı.

BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 57,40 puan azalırken, toplam işlem hacmi 23,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde 4,98, holding endeksi yüzde 6,07 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok gerileyen yüzde 8,66 ile turizm oldu.

Yükseliş eğilimindeki faizler ve döviz kurlarının etkisiyle gün boyunca satış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, BIST 100 endeksi günü yüzde 5,26 düşüşle 1.034,40 puandan tamamladı.

Analistler, yarın yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise Almanya'da sanayi üretimi, Çin'de dış ticaret dengesi ve ABD'de istihdam raporunun takip edileceğini bildirdi.

ABD'nin temmuz ayı istihdam raporundaki tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatlik kazançlar verilerinin piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını ifade eden analistler, yeni teşvik paketi görüşmelerinin de gündemin odağındaki yerini koruduğunu söyledi.

Analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.025 seviyesinin destek, 1.100 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4. Kasasındaki nakitten daha az piyasa değeri ile işlem gören hisse senetleri için ne düşünüyorsunuz?

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    5 binini görmüş 500 de ilave etmiş.

Yok ağa, 1071 den önce binilmez bu trene bence

trenden hiç inemedik ki, zaten boyna içindeyiz
    bostancı otobüsü bu sefer gelicek galiba
    Hamdım Piştim Yandım

KAP: EREGL [ ] EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/866144

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...73c268398f5f3d

Net Dönem Karı veya Zararı 868.001.000

7.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Kasasındaki nakitten daha az piyasa değeri ile işlem gören hisse senetleri için ne düşünüyorsunuz?

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Net borç alacağa bakmak lazım.
    Ekonomide fırsatlar olsa nakiti olan rakiplerini alır vs.

Genelde yapacak iş olmadığı için nakit birikiyor, aslında şirketin girişimciliği bitmiş veya yatırım yapacak alan bulamıyor anlamında da gelebilir.

Kozalaklarda sahiplik sorunu var, onun dışındakilere yine de bakılabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Prof.Dr.Burak ARZOVA
    @arzovaone
    ·
    51d
    BDDK Açıklaması Özeti:
    Ey canım yabancı, gel şuraya “valla billa dolar spekülasyonu yapmayacağım” taahhüdü ver, ben sana TL likiditesini açayım, böylece aramız düzelsin.

BDDK ne demek istemiş diye soranlar vardı

Sayfa 542/1006 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •