Sildim üstad, günlük rahat 30 tane eþleþme isteði geliyor![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Legende kardeþ bu Ahmet Serhan Poyraz denen arkadaþ o zamanlar hissede önce 15, sonra 18, en sona da 24 hedeflerini veriyordu. O zamanlar bir sitede hisseler hakkýnda uzman olarak görüþlerini paylaþýyor, insanlarý yönlendiriyordu. Daha o iþi yapýyor mu bilmiyorum ama sonra esem konusunda sesi soluðu kesildi. Ya hisse pazarlamacýsý ya da bizim gibi esemin gazabýna uðramýþ bir batýk. Epey bir zamandýr ortalarda yok. Son olarak þunu söyleyeyim esem için verdiði o hedeflerden sonra pek de dikkate alýnmamasý gereken biri olduðunu düþünüyorum. Týpký twitterda insanlara hisse aldýrýp sattýranlar gibi. Hepsinden uzak durmak gerektiðini acý tecrübelerle öðrendim.Çoðu pazarlamacý, dolandýrýcý, sahtekar.
Üstad dediðim gibi sadece meraktandikkate almýyorum kendisini, acaba baþka bir forum daha var mý Esem ile alakalý diyerekten arttým Google’da..hakansavaþ, kemalbey , doktor vs.... benim de þu hisseye bulaþmamdaki payý büyük... ilk takibe aldýðýmda karar vermemde greeneyes ile birlikte büyük etkileri oldu...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Dedim ya adam olmaz diye aynen devam ediyor.
isteyen herkes, esems hissesini takip edebilir, istediði zaman alabilir, istediði zaman satabilir.
siz nicklerle kiþileri baðdaþtýrmayý býrakýn.
yolun sonunda mýyýz ? rampanýn baþýnda mýyýz ? onu söyleyin.
genel kurula katýlan arkadaþlar ( mö )satýþa geçmediðine göre bir bildikleri var demektir.
Yer Ýmleri