Sayfa 543/777 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Safe haven

Imagine living in Europe right now. The Turkish lira just lost about 25% in a matter of days, Brexit continues to loom, but the biggest problem might be Italy. And, yes, your bank may or may not be invested in Turkey.

Would you rather own euros or the dollar? Would you rather own European stocks denominated in euros, or dollar-based blue-chips?

The smart European money is probably leaving the region, and it'€™s got to be going somewhere.

U.S. stocks are probably overpriced, but when forced to pick a poison, the U.S. looks much less dangerous and is therefore more appealing.
    İtalya, Brexit, bizim tetiklediğimiz EM'deki çalkantılar..birde Yunanistan'ın kurtarma paketinden çıkması.....ECB QE'den çıkarken hiç iyi olmayacak..Adres ABD varlıkları gözüküyor..

Önümüzdeki günlerde/aylarda doların pazularına dikkat etmek gerekecek..

King dollar: Hedge funds sharpen bet on rising greenback

Net long position among leveraged funds hits highest level since 2015

geçen seneki global kumarbazlar epeydir eurusd'de bekleme halinde,kumar oynayacak cephanaleri tükendiğinden kapana kısıldılar.ama onlardan son bir kumar bekliyorum.eurusd 1.20'ye götürmeye çalışacaklar. yerel kumarbazlar ise mart ayından itibaren iflas ettiler ve ediyorlar.

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    geçen seneki global kumarbazlar epeydir eurusd'de bekleme halinde,kumar oynayacak cephanaleri tükendiğinden kapana kısıldılar.ama onlardan son bir kumar bekliyorum.eurusd 1.20'ye götürmeye çalışacaklar. yerel kumarbazlar ise mart ayından itibaren iflas ettiler ve ediyorlar.
    Powerpc?

Hoşgeldiniz..

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ... zaten faiz artışı bana kaf dağının ardındaki masalmış gibi geliyor artık
    ...
    Zeroheç'de bir makale çıktı. TCMB'nin iki adet gecelik faizi var. a) Gecelik Faiz; b) Geç Likidite Penceresi. İkinci faiz ilkinden 150 baz puan daha yüksek. Merkez, gecelik faizdeki işlem hacmini azaltınca, bankalar geç likidite penceresine yönlendiriliyor. Böylelikle, TCMB Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti oluşuyor. Bu maliyet artmış görünüyor.

https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?/evds/serieMarket
    Piyasa Verileri --> TCMB Net Fonlaması ve TCMB Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti(İş Günü)
    Not: site geç açılıyor, 15-20 dakika beklemek gerekiyor

5. benim dediğim faiz artışı politika faizinde yapılacak güçlü artış ! kapı pencere baca piyasayı kesmez

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    benim dediğim faiz artışı politika faizinde yapılacak güçlü artış ! kapı pencere baca piyasayı kesmez
    9 Ağustos'ta 17.75'ten 17 Ağustos'ta 19.25'e 150 baz puan artmış.

Ahmetg Guest
    Hesapta swap i kismislardi ama birileri dolarla oynuyor yine. Peki elinde tl olmayan adamlar nasil dolari yukseltiyor anlamadim

6.16

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Hesapta swap i kismislardi ama birileri dolarla oynuyor yine. Peki elinde tl olmayan adamlar nasil dolari yukseltiyor anlamadim

6.16
    FX ile elinde TL olmasada usdtry ile oynarsın. 5 trilyon $ lık piyasa bu.parası konvertbl hiç bir EM buna karşı duramaz.tsunami gibi gelir ve EZER

Sayfa 543/777 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •