Originally Posted by
dimitris
Aslında yapmak zorunda bu veya buna benzer bir şey. Yıllardır yedek akçeleri kullandı, yedi bitirdi parayı. Dolar bazlı hesaba hiç girmiyorum.
Bunu ilk gördüğümde, yurtdışı piyasalarda yatırım yapma izni almıştı yeni bir açılım diyerek bekledim , döviz bazlı yatırımlar olacak diye . Yapmış olsaydı şimdi 20 kuruş değil 20 cent alıyor olurduk , Amerikan borsasının rallisi daha sonra oldu çünkü. Baktım tadı kaçıyor 7 yıllık kağıtlarımın yüzde 90 'nını çıktım. İyi etmişim. Faizlerin tek haneli olduğu zamanlarda 20 kuruş temettü tatlıydı ama şimdi anlamsız.
Ama haksızlık etmeyim çok güzel para kazandım bu hisseden .Ev , araba alırken çok destek oldu .
Tekrar bir denge kurarsa alıp uzun yıllar beklemeyi çok isterim , çünkü rahat ferah bir hisse heyecan yok . Bazan bakıyorum arkadaşlar teknik falan konuşuyor. Özür dilerim ama bana komik geliyor bu hisse için teknik

)) Tabiki herkesin bir yoğurt yiyişi var umarım herkes kendi metoduyla kendi başarısına ulaşır. YTD
benimde beklentim oydu. "yabancı hisse senedine" yatırım yapsa getirimiz muazzam olurdu o dönemlerde.
yatırımcı ilişkilerine e-mail attım zaten. Bir ortak olarak hakkımızı aramak lazım.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri