Sayfa 543/1009 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    Hükumeti eleştirsin diye Cem Uzan'dan medet ummak da nasıl bir rezilliktir akıl almıyor.Gençler tanımıyordur belki biraz google etsinler,"imarbank,cukel"filan yazabilirler keyword olarak ;kim olduğunu öğrensinler sadece videosunu seyretmesinler.Villasının yüzme havuzunu su yerine telefon Tl kartı ile doldururdu bu beyefendi.
    Cem Uzan bunların yaptığının 100'de 1'ini yapmamıştır. Benim gözümde haksızlığa uğramıştır.

İşin banka tarafında bir haltlar karıştırmış olabilir ama adama işleri düzeltme fırsatı verilmeden malum grup ile bir olunup neyi var neyi yoksa el koyulup sepetlendi. O dönemde batan tek banka da bu değildi. Bu başlıkta paylaşıldı kaç tane bankanın nalları diktiği aynı dönemde. Onların sahiplerini konuşan hiç yok.

Şimdi hala o dava bu dava Türkiye'yi mahkum ettirmek için kasıyor ki ağzından dinlediğim kadarıyla bunu başarma ihtimali var. Olur da Türkiye AB tarafından suçlu bulunursa bu paraları kim ödeyecek? Değdi mi adamı sürgün etmeye?

Şimdi gelecek seçime girmeye hazırlanıyor. Ben söyleyeyim gayet de iyi bir oy alacak.

Tam da 2002 ortami var yine gp iyi oy alir .
    Son düzenleme : paramanya; 05-04-2021 saat: 02:01.

Bunların en başına en azılısı olarak da Enver Ören'i koy başkan!

İhlas Finans adı altında sözde tamamen dini hassasiyeti olan faizden imtina eden kesime hizmet aşkıyla (!) kurulan bu oluşum. 2000 yılında ansızın kepenkleri indirip 21 yıllık bir yüz karası olarak hala vicdanları sızlatıyor.

O dönemde hac için biriktirdiği parasını kaptırıp şubeler önünde ağlaşan yaşlı teyzeler, amcalar hala gözümün önünde.

Dönemim BDDK başkanı hükümete ilettiği raporlarında bunun hiç bir şüphe götürmeyecek şekilde hortumlama operasyonu olduğu ve kesinlikle bilinçli bir tezgah olduğu yönünde kesin kanaatlerini belirtmişti.

İslami partilerle arası gayet iyi olan enver efendi, kameralara bol bol sırıtıp bana güvenin , bana güvenin son kuruşuna kadar ödeyeceğim masalları anlatıyordu. 2001 deki kriz ve akpnin başa gelmesi onun için bulunmaz nimet olmuştu.

Hatta hiç unutmuyorum o dönem milletvekillerinden biri ne hikmetse yalnızca 1 gün önce tüm parasını ihlas finanstan çektiğini itiraf etmişti! kuşlar haber uçurdu muhtemelen

2001 sonrası iktidara akp geldi ve tüm bunları görmezden geldi ve Enver Ören'in ABD'ye kaçmasına göz yumdu. Sonra enver efendi orada abdli sarışın bir mankenle bilmem kaçıncı kez dünya evine girip kanserden geberene kadar zevkü sefa içinde yaşadı ve asla ülkesine dönmedi tabiki.

Genç nesil bilmez belki ama az zahmet okusunlar bu kepazelikleri...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Aklıma gelmişken
    Özer çiller
    Cavit çağlar
    Murat Demirel
    Bunlarda bankalarını hortumladılar.!!
    İçlerini boşalttılar.!!
    Paranın dini imanı olmazmış.!!
    Şu anda bile kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Bu BDDK, SPK merkez bankasının 128 milyar doları buharlaşırken.!!!
    Putra şekerimi çekiyorlardı.!!

Hala cem uzandan medet ummak inanilmaz.imarin icini bosaltan simdi o parayla guzel hayat suruyor.ne zaman kriz olsa sacma kişiler cikar ortaya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Onune gelene banka lisansi verip mevduata garantideki sinirlari da kaldirirsaniz 1994 de bank-run olmasin diye olacagi budur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

çözüm tasarruf diye bişey var dikkat edin ilginç şeyler olabilir ileride
    bir halt olacağı yok.

7. Arkadaşlar size komik bir şey söyleyeyim bu gün hsbc den oran istedim 40 gün %20 dedi peki dedim ama araya bayram giriyor 40 değil 42 gün oluyor dedim olmaz 38 gün bağlarız sistem kabul etmiyor bizim yapacak bir şeyimiz yok diyor. İnanmadım benimde tepem attı vermedim

Sayfa 543/1009 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •