Sayfa 543/990 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop XLVII

Bürokrasinin en büyük özelliği dosya tutmak, dosya eklemek, dosya çıkarmak..
    Herkesin dosyasını bilen biri var..
    Şartlara göre önünüze konur..
    Bürokrasi hep bir adım öndedir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Tüp içni sizi uyarmıştım ve sebebini de yazmıştım, temel vs teknik analiz..

O değil de 2018'de kızın biri hiç söylemedim ama sahip olduğum hisseleri biliyordu, bankacı çevresi ile TC bilse bakma yetkileri mi var? Diğer kafama takılan bu çevre sayesinde mülkleri de biliyorlar mı?
    ne uyarısı anlamadım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ne uyarısı anlamadım
    Çelik söktörü için düşüş zorunludur ki temel bunu der demiştim de, siz teknik olarak enegerk 43 üstü yükselir demiştiniz ben de düşüş dedim ve tüp 39$ yazmıştım geçen haftalar da..

4. Aygaz ortakları pahalıya elektrik şirketini Tüpraş'a satıp Tüpraş hissesi almıştı.

Tüpraş o noktadan sonra çok arttı, elektrik işleri de karlı oldu gerçi. Bu işten en çok KCHOL yararlanır diye düşünüyorum
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Çelik söktörü için düşüş zorunludur ki temel bunu der demiştim de, siz teknik olarak enegerk 43 üstü yükselir demiştiniz ben de düşüş dedim ve tüp 39$ yazmıştım geçen haftalar da..
    çelik temelden düşmedi hatta o satışlarla daha aşağılara gelmesi gerekirken belli bant aralığından karşılandı baktınızmı kaç lot satılmış.
    gelelim tup pe onun gitmeyeceğini bilmeyen yoktur bu işler sıra
    FORMASYON AVCISI 53

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    5300 120 lik barda çalışmış gözüküyor bu bant önemli aşağı kapanışlarda dikiş atmaya başlar 5250-5100 aşağıda takip ediceğimiz bant bölgesi.
    sabah belirttiğim bant altı günlük kapanışlarda yarında aşağı hareketin devamını beklerim.
    FORMASYON AVCISI 53

7. Çelik fiyatları Haziranda FED faizleri tepeye geldikten sonra ralliye başlayabilir..

Genel olarak emtialar..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden günde bi sefer dayak faslı olurdu, bugün iki kere zopalıyor, ıslatıp zopa yemesi can acıtır, ondan mütevellit fışkırtmaya başlaması an meselesi
    Eski toprKsin dayı sana bisi olmaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 543/990 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •