copy paste diye bi şey var... tıklayamıyosan di mi... seçenekli düşünmek lazım...![]()
copy paste diye bi şey var... tıklayamıyosan di mi... seçenekli düşünmek lazım...![]()
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
gavur merkel kadar olamadık
![]()
Ekonomist üstat, nas uzmanı reisimizin her ne hikmetse birden baş tacı ettiği bu City of London beslemelerinin ( Gayecik, Şimsot) bir anda faizleri arttırdık her şey yoluna girecek yalanına kimin inanacağı malum. Ayrıca bunların faizleri arttırmasının akabinde sömürcük zararlıları (Vanguard, Pimco vb..) birden her şey yoluna girecek tahvil manyağı olacaksınız cds ler filan yerlerde sürünecek modunu bahşetmeleri de muazzam bir lütuf yani. Kesinlikle yeni gelen kadronun muhteşem mucizevi programı neticesinde..!!!
Aaaah gidi ahhh kahrolası dünya batsa da bu ********lerde gömülse karanlığa..
Başka türlü kurtuluş yok.. Gerisi hep çene suyuna pilav..!!!
banamı diyosun
kasım 2002 de altın 318 dolarmış... şimdi 2030 dolar
2030/318 = 6,38
1 trilyon/90 = 11,11
al 2 katı artmış
ben bu milleti, bu Türkiye'yi düşünen bir insanım, yazılarımda hep bu yöndedir
ALLAH'ın hikmeti, benim ağzımdan yanlış laf çıkmaz... ben körlemesine birşeyler sıkarım , sonra onlar doğru çıkar
çünkü : ben iyi bir insanım
çapı mapı yazmışsın... seni engelliyorum, dahada görmeyeceğim yazdıklarını
iç anadolu yöreselde bir söz vardır, gelin başı yazmasına oya dayanmaz diye biliyorsunuz herhalde... hah işte o şu şeyi....
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Türkiye'de ilk kez 1960'larda gündeme gelen DÇM, dışarıdan döviz girişini teşvik etmek amacıyla uygulandı.
https://www.indyturk.com/node/450311...de%20biliniyor.
__________________________________________________ ____
20 Haziran 1987 günü TBMM'den 3395 sayılı Kanun geçti ve bu Kanun ile başlayan" Süper Emeklilik" serüveni, Anayasa Mahkemesi'nin 26.10.1988 gün ve 1988/19 esas, 1988/33 sayılı kararı ile iptal edilmiştir.
https://www.haberturk.com/yazarlar/a...sumun-hikayesi