Sayfa 544/855 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Abi istese 10da çekerdi ama yapmadı ne yapmak istio anlamiorm mal toplamakla amacı neden mal satio (( acaba burdan gidermi yukarı yada daha aşağıdan alım fırsatı verir mi hiç bilmiyorum bı alaşım var bı yanim bekle diyo bilmiorm hayirlisi
    Sen borsadan uzak dur!!!

2.  Alıntı Originally Posted by kenanerdin45 Yazıyı Oku
    Twitter Da 150 140 bekleyenler var burda varmı ??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1.27 yi bekliyorum en son.
    Belkide hayal görüyorumdur.

3.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    Patronların hisse satmasını yasaklamadikca veya belirli bir kurala baglamadikca BIST ten bir halt olmaz. Patron şirket yonetmeli borsadan para kazanmamali ytd

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O zaman niye halka açık etsin? Senin kazanman için mi?...

4.  Alıntı Originally Posted by siber3000 Yazıyı Oku
    Bence Doğan arsa işinde istediğini aldı ...Ama şartlı anlaşabildi : mesela ilave 12 mio halka açmak bu anlaşmanın ilk adımı ! Anlaşma sağlanan fiyata kadar aşağı çekilecek , doğandaki bu yeni oluşan ilave 12 mio yeni ellere geçtiğinde arsa haberi ısıtılarak hızlı yukarı yapıp , zirvelerden küçük yatırımcıya kitleme ! O yüzden fiyata bakmadan satıyor.Daha doğrusu anlaşma yapılan fiyat düşük. O yüzden mecburen aşağı fiyattan satıyor.Bunlar hep tiyatro...Anlaşma sağlanan Ortalama fiyat daha düşükse , daha da salarlar.bu arada panik yapan küçük yatırımcıdan ne alsalar kar ! Bize düşen bu tiyatro bitene kadar sabırla beklemek !

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hayal dünyanı değil biraz kendini yenile derim. Mesela bu tip hisselerde daha önce neler olmuş v.s.

5.  Alıntı Originally Posted by erezyon Yazıyı Oku
    Bu işin içinde bir iş var arkadaşlar ama ne bilmiyoruz. Eğer mal satacaksa 2 üzerindeki rakamlara satmak varken neden buralardan satar?
    Kime satacak 2 üzerinden. Sürekli zarar eden bir firma üstelik?

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku

4.çanak da tamamlanmış,,adamlar gereğini yapıyorlar.
    Ne çanağı Türksat mı?

7.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Patron, spek ve millete gazı veren yalakaları hepinize Açık Mert Korkusuz gazetesini okumanızı tavsiye ediyorum.
    Ne var ne oldu niye kızdın bu kadar?

8.  Alıntı Originally Posted by yusuf58 Yazıyı Oku
    Patron bozuntusu speğe mal transfer ediyor, mallanma noktası nerede son bulur bilemem ama, ben sonuna kadar buradayım.
    Speke transfer ediyorsa bize bunu kanıtla!!!

Sayfa 544/855 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •