Originally Posted by
Emirhan06
İşin olmazsa bir s...tir git buradan istersen. Oranın tadını bozdun bari buranın bozma.
Arena'da 90-100 tahminini yaparken durum farklı idi , sonrasında kur artışından rahatsız oldum ve sattım. Sattığımı da söyledim. Senin dediğin gibi insanlar benim dediklerimle hareket ediyorlarsa , beni dinleyip 60 liradan satmış olmaları lazım. Bu durumda kimse zarar etmedi benim yüzümden. O zaman sana giren çıkan nedir ki oralardan bu sayfalara kadar gelip laf söylüyorsun.
Burada bu sene 80-85 milyon arası kar hemen hemen garanti. PETUN'da Arena gibi kur riski veya fazla vergi ödeme durumu yok. O yüzden çok daha öngörülebilir bir hisse bu.
120 milyon net karı da 2022 için bekliyorum. Arenada da 2019 ve 2020 kar tahminlerim ve hisse fiyat tahminlerim tamamıyla gerçekleşti bunu herkes biliyor sen de biliyorsun ama fitne fesatlık ağır basıyor ruh hastası olduğun için.
İnsanlara 4 liradan hisse aldırıp 2 sene sonra 60 liraya sattıran bir adama hala daha milleti kandırdı bu adam diyebiliyorsan sen hakikaten iflah olmaz bir ruh hastasısın.
Şimdi defol ve bir daha benimle muhattap olma. Git arena sayfasına birşeyler yaz eğer bilgin varsa. Sen bu günleri gördüysen neden satmadın arenaları da %50 düşene kadar bekledin. Birşey bildiğin yok tek yaptığın sağa sola saldırmak.
Buradaki insanlar alışık değil senin gibi manyaklara , o yüzden buraya yazma eğer hissen yoksa. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. 6 ayda 40 milyon kar etti bu şirket. 3 ve 4. çeyrekler her zaman daha iyi gelir PETUN'da , buradan 85-90 milyon kar edeceğini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Bilinmeyen veya beklenmeyen riskleri de yok.
Yer İmleri