Sayfa 544/997 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bisti

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazımdaki yanlış kelimeyi düzelttim. Gerisi aynı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi biz dolar oluk oluk akarken bunu toprağa gömdük. Avrupa'yı komple topla bizim kadar makam aracı uçağı varmı. Adamlar da para gani ama Merkelin bozulan uçağınin yerine 10-15 makam uçağı yok. Adamlar züğürt. Bizde para gani. Eee şimdi dünya tersine döndü. Sıfır faiz ile ve rezerv para ile yarışa başlayacak. Biz de %15 artan asgari ücret %19 faiz ve %20 artmış dolar Kuru artan emtia fiyatları enerji maliyetleri ve hammadde ile yarışa başlayacağız. Buna ilave güven hukuk insan hakları ve liyakat da yok sonuçta ne olur göreceğiz
    Halk olarak her geçen gün fakirleşeceğiz. %3-5 lik hırsız takımı ise zenginleşmeye devam edecek. Zor şartlarda çalıştırılanlar (ki bunların içinde çocuğunuzda var, yanlış hatırlamıyorsam A101 de çalışıyordu) daha ağır koşullarda köle gibi çalışacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet düşündüğüm gibi şimdilik...vadeli kapanırken dün FDOW 34.050 idi...pazartesi sabahı bu rakama ne kadar yakın uzak olursa ona göre açılırız...şimdilik bişey kalmadı fark...dolar yukarıda ama bence onu da aşağı basarlar...her bayramda olan şey bu tatilde doları yukarı alıyorlar sonra tatil dönüşü aşağı basıyorlar...

bakalım bu sefer nasıl olacak...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şöyle de olabilir...fdow ve dow iyi düştüler aynı şekilde dax ve nikkei...bunlar yarından itibaren tepkiye başlarsa cuma ve pazartesi yeşil olur...bizim piyasada sakin hatta yeşil bile açılabilir...bu da ihtimal...

FDOW 1.700 puan düştü 3 günde...yarından itibaren hatta bu akşamdan itibaren tepki başlasa...

Borsalar da ekonomi canlanacak diye yükseliyor.
    Canlanınca da enflasyon yaratıyor diye sızlanıyor....
    Her ilacın bir yan etkisi var gülüm.
    Bunlada yaşamaya alışacak.
    Bak bize düşük enflasyon açıkla.
    Düşük zam ver ücretlilere
    Kasa fazla versin.
    Fede de. Usa üike de burdan yol gösterelim.
    Bu işler kolay

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Abd borsaları ölü kedi sıçraması yapıyor
    Pazartesi yine hesaplar resetlenebilir
    Şu ana kadar doğru sonuç veren EW sayımları bundan sonra da aynı şekilde çalışır ise ölü kedi sıçraması değil, yeni zirve gelmesi lazım. Ölü kedi sıçramaları için Ekim-Kasım aylarını bekleyeceğiz gibi görünüyor.
    Sayımlar için iyi bir test olacak. Ben de merakla bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Av. Alpay ANTMEN
    @avantmen33
    Panamaâ��da, Bolivar Limanı'nından Mersin Limanıâ��na gelmek üzere yola çıkan konteynerde 616 paket kokain ele geçirildi. Alıcı belli, aracı belli. Panama Polisi her tür bilgiyi veriyor ama burada tık yok. Bu uyuşturucu ticaretinin ortakları kimler? Savcılar ve Polis kimden korkuyor?

https://twitter.com/avantmen33/statu...44335145295872
    Bu itlerin kimler olduğunun bilinmediğini düşünen yoktur herhalde.

geçen hafta dow 34777 kapattı. bu hafta bunu geçmesi için bugün 34200 üstüne atması lazım. ki bana göre bu bile çok zor. şimdi ordinolar haberleşip bu hafta ve önümüzdeki haftayı nasıl basarız diye konuşmaya başlamıştır.

ağalar naçizane demem o ki almayın. katar katırları malları taşısın.

veya isteyen taşır herkes özgür!!!

izlemek serbest ve bedava.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Halk olarak her geçen gün fakirleşeceğiz. %3-5 lik hırsız takımı ise zenginleşmeye devam edecek. Zor şartlarda çalıştırılanlar (ki bunların içinde çocuğunuzda var, yanlış hatırlamıyorsam A101 de çalışıyordu) daha ağır koşullarda köle gibi çalışacak

Bayram sonu onlarla ilişkiyi keseceğiz. Batsa bile üzülmem. Kızım oruç tutamadı. 20 bin adım atıyor üç kişi izin dahil biri de müdür hafta sonu pazar günü gitti gece geldi.

Sayfa 544/997 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •