Yatırım tavsiyesi değildir.
dikkat ettiysen boşkuş,
bu premodial çorbaya hiçkimse kaşık sallamıyo,
hepsi evrimin değirmenine su taşıyor.
neden?
çünkü o çorbadan canlı çıkması,
önceliklen fizik kurallarına aykırı.
mr entropi yüzünden. neee, meee.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
İyi diyelim iyi olsun, kötülük konuşursak karabulutlar çöker üzerimize balukcuları zenciler karaoğlanlar kovalar, kötü ruhlar karanduk yerlerden çıkar, biz aydınlığa koşalım tünelin ucunda ışık görüyon mu
Heralde biz sinekligil familyasına benzer genler taşıyoruz ışığa endekisli hareket kabiliyetimiz mevcut yannuz anlayamadığım bi mevzuu bu rüyalar neden karanlukta çekiliyor, bilincaltı uyanıkkene aydınlıkta rüya görülebilir mi, yani gerçek sandığımız şuan yaşadığımızı sandığımız aslında bir rüya olanbilür mü
Hamdım Piştim Yandım
tevekkeli boşa dememişler dayak cennetten çıkmadır. palanın zopasının bir tarafında zaten bu yazar. öbür tarafında da aşk ile yazar.
şimdi efendim bilindiği üzere pala bu işleri dayakla halleden her seferinde yeni bir şey öğreten bir zat. tarzı böyle.
şimdiye kadar faizle borsanın alakası olmadığını öğretti. tabii o zamanlar faiz çok düşüktü, çöp bile alsan tl'den avantajlıydı.
misal resmi enflasyon % 45 iken bankalar mevduata %50-55 verirse o zaman palanın hafızası canlanabilir.
işler tersine dönebilir. bu işler bu kadar kolay olsa herkes zengin olurdu.
selametle.
Fazla hafife alma tobici Gundwane rivayet odur Cern'den önce Higgs bozonu'nun ipuçları ilk burda yakalanmış
Neyse hemen gidip amariga dan bank of un memleketinden umutlu haber getirdim.
https://t24.com.tr/haber/prof-derya-...ligi-falan-yok,.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Kapanma ihtimali olsa havacıları tabana verirlerdi. Satmak için alıcı arardınız..
Ama %4-5 alttan mal alındı . Satıyorsan bu fiyattan ver bize dediler...Varsa şevkli satıcı haftaya da alırlar alttan ..
Alınan malı 3.çeyrekte nereden verecekler göreceğiz ....
Ama dediğim gibi thy değil, pgsus bana göre daha iyi kazandıracak...
Yer İmleri