Sayfa 544/871 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by north Yazıyı Oku
    bu bilançoya bu fiyat normal. zamanında uyardım ama herkes meleklerin cinsiyetini tartışıyordu herhalde.
    Neden normal. Ben anlamadım herhalde.

2. Artık bu hisse için yorum yapmaya bile değmez. Kalanlara kalp sağlığı diliyorum

3. Bu karlılığa ve FAVÖK e göre bu rakamlar gerçekçi değil.buda şuna işaret ediyor olabilir çağrı içinhazırlık yapıp mümkün olduğunca fiyatı düşürüp ucuzdan düşük fiyattan bunalmış ky yi yönlendirmek.Hareketi görüp ona göre dişini sıkan kazanacaktır.Fikirlerim kendimi bağlar YTD

4.  Alıntı Originally Posted by keremalemdar Yazıyı Oku
    Bu karlılığa ve FAVÖK e göre bu rakamlar gerçekçi değil.buda şuna işaret ediyor olabilir çağrı içinhazırlık yapıp mümkün olduğunca fiyatı düşürüp ucuzdan düşük fiyattan bunalmış ky yi yönlendirmek.Hareketi görüp ona göre dişini sıkan kazanacaktır.Fikirlerim kendimi bağlar YTD
    Kottan çıkmak için mi çağrı? Diş kalmadı sıkmaktan.. Size göre hangi zamana kadar diş sıkacak zavallı ky

5.  Alıntı Originally Posted by Arznur Yazıyı Oku
    Kottan çıkmak için mi çağrı? Diş kalmadı sıkmaktan.. Size göre hangi zamana kadar diş sıkacak zavallı ky
    Tamam haklısınız şimdi zarar gösteriyor evet ama satmadığınız elinizde tutabildiğiniz sürece gerçek manada zarar etmezsiniz.Rakamlar her an değişebilir bunu unutmamak lazım.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Arznur Yazıyı Oku
    Neden normal. Ben anlamadım herhalde.
    son çeyrekte ne kadar kar etmiş? 37 çarp 4 ile 150 mevsimsellik falan hadi 150 olmasın 250 olsun. kabaca tedarikçilerle yapılan anlaşö-madan da 50 maliyet artışı olsa. net kar 200. hisse başı 2 tl. fiyat 15-16. anormal değil normal. bu hesapla bilanço açıklandığında 20 tl idi ve yatırım finansman ve iş göstere göstere satıyordu. sizce o kagıtın 20 den 15'e düşmesi normal değil mi? iş ve yat fin deli gibi satarken burada basıyorlar suni fiyat vs konuşuluyordu. her forumda olduğu gibi doğru söyleye dokuz köyden kovuluyordu. işte 15 tl. gaz verenler mutludur herhalde.

7. Herkese selamlar arkadaşlar...hisseye ben geldim...15,41 fiyatı ile umarım ayağım uğurlu gelir...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by Arznur Yazıyı Oku
    Artık bu hisse için yorum yapmaya bile değmez. Kalanlara kalp sağlığı diliyorum
    karanlığın en yoğun olduğu vakit aslında güneşin doğuşuna en yakın olunan andır...bundan sonra güneş doğabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 544/871 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •