Sayfa 545/690 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ESEM ömür törpüsü gibi maşallah. Yedi bitirdi bizi.Zaten bizde bir şey kalmadı. CENGO ne yaparsa yapsın bu lotlar mezara endeksli. Kas kafalı halen anlamış değil. Doldur boşlat ile oyalanıyor. Miras yedi hiçte akıllı değil...

2. Buraların kralı benim. Bana muhtaçsınız, ben olmazsam bir hiçsiniz demek istiyor. Düşürmem de yükseltmem de satın gidin diyor. İlahi Cengo satsak 23 kuruştan satardık. Bu fiyatlara bizi kurtarmıyor. Satmayız. Bunu sende biliyorsun. Sana söve söve 6 yıldır bekliyoruz. Kulaklarını çınlatmaya devam ederiz. Sayende küfür edebiyatımız iyice gelişti. Aynen devam ederiz. Ama şu da var bir insan bu kadar lafı yeseydi kendini çoktan uçurumdan atardı. Sen nasıl bir adammışsın ya. Hayret. Yemin ediyorum ben senin gibisini görmedim.

Başlangıç

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Kendi satışı olduğunun ispatı.... eşleşme 3001 lotla ve 10800 Satışta bekleyen ile 0,50de idi...40800 küsür satış girdim 0,50ye ve 3 dakika hiç tepki vermedi...

Sonra fiyatı taban yaptım ve 0,40 ta 17 bin lotla eşleşti, kalanı yine satışta idi...3 saniye sürmedi tepki vermesi, ekran fotosu çekemedim 0,40 eşleşmede, çok hızlı bir şekilde aşağıdaki eşleşme gerçekleşti...

Sonra sildim girdiğim satışı , görüntü bu:

Ben sildikten sonra o ****** da sildi , eşleşme eski haline döndü... 10.800 satışta kaldı... ben tabana verince de aynı miktar satışta idi.. eşleşen miktar benim satış girdiğim miktardı...

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Cengaver ensemizdesin, biz de senin ensendeyiz haberin olsun... tabana da izin vermiyorsun, yükselmesine de ... sokak ağzıyla “ne emmeye geliyorsun ne gömmeyeâ€...Çok naz aşık usandırır, biz aşık değiliz bunu bilesin... usanmayız anlayacağın...

6. Cengo görüyorsun ki legende kardeş bütün oyunlarını açık ediyor. Bu oyunları bırak da aklını başına al artık. Sen ve ekibin akşama kadar ekran başındasınız. Allah hepinizin belasını versin. Titre ve kendine gel. Bu yavuşakça davranışlar sana yakışmıyor.

Üstad akşam da Selim hocanın gönderdiği görsele yazmıştım, satışlar sahte..10 -20 bin lotla tavan -taban olacak durumdayız..dün mesela 133 bin satış vardı tavana kadar... gün içinde bu kadarlık alış girilse vermez, siler ya da daha fazla girer satışa, o da karşılanırsa kesin siler... almak isteyen adam son saniyede çizerse anca alır... ama bunların sistemini de çözemedim , nasıl bir programları var fiyat oluşumuyla aynı saniyede alış satış girebiliyorlar...

Sayfa 545/690 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •