kadın twıtterden adamın birine laf çakıyordu.güvenme falan filan biraz sabırlı olun filan gibi cümleler sarfetmiş
sabırla bekliyoruz malesef yataydayız.yapacak bişey yok
kadın twıtterden adamın birine laf çakıyordu.güvenme falan filan biraz sabırlı olun filan gibi cümleler sarfetmiş
sabırla bekliyoruz malesef yataydayız.yapacak bişey yok
Yarın da alıma devam edeceğim.pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.patronice tahsisli sermaye arttırımı yapicam ana pazara çıkacağız.ansada yaptıklarımız ortada diye heryerde yazdı çizdi.dolayisiyla bu film burada bitmez bence...
Kanka prozac mi kullanmaya başladin
Hiç senin tarzin olmayan cümleler kullaniyorsun.. Yoksa hesabini ele mi geçirdiler
Yoksa inceldiği yerden kopsun moduna girdin..
Ama böyle daha güzel..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Air hocam bir yorum yapar mısın.Transtürk de mine tozlu tahsisli sermaye arttırımı sizce yapacak mı.hangi sürede bekliyorsunuz olursa başvuruyu. Başvuru yapılması durumunda olumlu etkisi olur mu yoka markadaki gibi yerinde sayar hatta eksiye bile geçer mi..teşekkür ederim .
Marka ile trnsk farklı bir önceki gibi çetrefilli degil de sade bir tahsisli başvurusu yapılirsa başvuru yapıldığı zaman bence fiyatlamaya başlar bir anda kalkmasa bile ivme yukarı yönlü olur. Mine hanım başvuru yapar mi vazgeçtim demedikce yapar peki vazgeçer mi bu kadar tweeterdan yorum yaptıktan sonra bırakacağıNı sanmıyorum. Ne zaman başvurulur bence markayi çözdükten sonra basvurulur enerjisini tek yere verecek heralde yoksa marka yapıldığı zaman trnsk da yapılırdı markanin onayı gelecek 3 hafta 1 ay dan sonra muhtemelen şahsi görüşüm asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle mart %10 nisan %60 mayıs %30 diyorum başvuru için, hareket için ise başvurunun niteliğine ve niceliğine göre bakacaz artık..ama kesin birşey diyemiyorum sadece tahminim bunlar.. kesin böyle olur gözüyle bakmayın benim baktigim yerden olasılıklar böyle görünüyor..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bilgilerin icin cok sagol konu disi. Bisey sormak istiyorm dogan medyanin butun mallarini satmasi ne ayak cok kafami kurcaladi
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri