Sayfa 545/602 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    telegram grubu kuracağım ve sadece belli başlı tanıdığım üyelere telegram adresini vericem haftalık listemi orada paylaşıcam yine sohbet muhabbete buradan devam ederiz soru cevap olarak o malum grup yöneticileriyle irtibata geçtim ama pişkin pişkin konuşuyorlar 30.000 takipcisi var yarısı bence bot tur
    Çelik çomak umarım şaka yapıyorsunuzdur.

2. KOZAL ı 118 den OV de için takibe aldık .Rabbim hayırlı bir kazanç nasip etsin.Gel gitler olacak.105 üzerinde kaldğı müddetçe sıkıntı görmüyorum.Kendime notlar olup kesinlikle YTD.

Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    KOZAL ı 118 den OV de için takibe aldık .Rabbim hayırlı bir kazanç nasip etsin.Gel gitler olacak.105 üzerinde kaldğı müddetçe sıkıntı görmüyorum.Kendime notlar olup kesinlikle YTD.
    YTD
    bu hısseyle 2 aydır al satlarla oynuyorum.Elımde 150 lot kaldı malıyetı 2 lıra.
    Bu hısseye gun ıcınde cok dıkkat edın.Cok hareketlı 20 kademe cıktıgı anda 10 kademesını gerı aldıgı gıbı.20 kademe dustugu anda 10 kademe cıkabılıyor. Bu olaylar sanıyeler ıcınde oluyor.Panık satıs yapmayın ayrıca anı yukarı cıkıslarda elınızdekılerın yarısını en azından satıp 5 kademe asıgadan almaya calısın.Kesınlıkle YTD sorumluluk kabul etmem.
    Ayrıca KRONT su anda tavan ama dıkkat edın aklınıza gelmıyecek rakamlara ulasabılır.YTD sorumluluk kabul etmem.
    JANTS larımı satmaya elım varmıyor hedef 750 ıdı ama haberden sonra bu rakamda az gelıyor

KOZAL ı 118 den OV de için takibe aldık .Rabbim hayırlı bir kazanç nasip etsin.Gel gitler olacak.105 üzerinde kaldğı müddetçe sıkıntı görmüyorum.Kendime notlar olup kesinlikle YTD.
    Tahtadakı duruma bakılırsa 121 .10 alınırsa 121.70 e yol alabılır.
    satıs varsa tahtada cıkıs yapıyor alıs varsa dusuyor. Bu cıkıslar ve ınısler o anda sert oluyor

5. Günaydın, hayırlı işleriniz olsun . Bankalara iyi alımlar devam ediyor . Darısı diğer hisselerin başına...

6.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Tahtadakı duruma bakılırsa 121 .10 alınırsa 121.70 e yol alabılır.
    satıs varsa tahtada cıkıs yapıyor alıs varsa dusuyor. Bu cıkıslar ve ınısler o anda sert oluyor
    Siz bu KOZAL ın uzmanı olmuşsunuz.Sizi takdir ediyorum.Sabır ve aklınızı kullananlardasınız.Ara sıra bizi böyle bilgilendiriniz lütfen.

Bizde arasıra şirketle alakalı değerli yorumlar yapan ustatlardan faydalanırız.

koza grubun elinde 1000 ton keşfedilmeyi bekleyen
    altın rezervi olabilir deniliyor. Ağrı/Diyadin deki rezervlerin beklentilerin çok üzerinde olma ihtimalindende bahsediyorlar.Yakında buna dair kap gelmeli artık.

7. KOZAL 119.50 üzeri kalırsa ilk hedef 123 olur diye tahmin ediyorum.YTD.

Siz bu KOZAL ın uzmanı olmuşsunuz.Sizi takdir ediyorum.Sabır ve aklınızı kullananlardasınız.Ara sıra bizi böyle bilgilendiriniz lütfen.

Bizde arasıra şirketle alakalı değerli yorumlar yapan ustatlardan faydalanırız.

koza grubun elinde 1000 ton keşfedilmeyi bekleyen
    altın rezervi olabilir deniliyor. Ağrı/Diyadin deki rezervlerin beklentilerin çok üzerinde olma ihtimalindende bahsediyorlar.Yakında buna dair kap gelmeli artık.
    Takdırlerınız ıcın tesekkur ederım esma hanım. Dediğiniz gıbı Agrı dakı rezervden beklentı cok fazla.Bızde sayenızde ve dıger ustalarımızın tavsıyelerı sayesınde guzel bılgılere ulasıyoruz.
    Onumuzdekı hafta sonuna benım beklentım 128.00 130.00 cıvarı BOA bu aracı kurumun işlemlerıne dıkkat edın bugun satısta.
    Mesala dun alısta ıdı bugun tahtayı yukarı cıkartıp oradan sattı.Aksama dogru eger sattıklarını almazsa yarın dusus yapıp mal toplayabılır.
    Demek ıstedıgım su alıs yaptıgı gunun bır sonrakı gununde tahta yukarı cıkar ve oradan BOA malı doker .Dun 117.60 tan 650bın lot aldıklarını bugun 118.40 ortalama 350bınlotu sattı
    Elınde hala 350bın lot var YTD

Sayfa 545/602 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •