Hizbullahçıların tahliyesine karşı çıkan iki hakimin “İtibar” savaşı
Diyarbakır’da cezasının infazına 2,5 yıl kalan PKK hükümlüsü bir kadın hakkında Anayasa Mahkemesi kararı ve AİHM kararları ile Hizbullah tahliyelerini emsal gösterip infaz durdurma kararı verdikleri için önce açığa alınan, ardından ihraç edilen ve haklarında “Rüşvet” aldıkları iddiasıyla dava açılan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selçuk Temizel ile üye hakim Bahar Geçkil Ergüden yargılandıkları Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nce beraat etti.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...avasi-7826896/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.dailymail.co.uk/news/art...just-hoax.html
"However, some have declared the letter a hoax - claiming many terms that feature in the letter were not in regular use in 1871 and that there are no primary sources to vouch for its authenticity."
Hocam inanmayın öyle zırvalara!
Çok afedersiniz elalem bir taraflarını parmaklayıp komplo teorileri üretiyor. Gerçek komplo ve major faaliyetlerin değerini azaltmaktan başka işe yaramıyor böyle şeyler. Kontr espiyonaj, gerçeği karartma amacıyla bazı zırvalar böyle bilinçli çeşitli amaçlara yönelik üretiliyor ..
Sn başkara bu mektubun çakma olduğuna dair bir doneyi nereden bulabiliriz.Sizin alıntıladığınız yazı da bir başka yanlış yönlendirme olabilir.Neyin ne amaçla yazıldığını anlamak çok zor.Hangi bilgi doğru yanlış hangi bilgi doğru internetten her zaman anlaşılamıyor.Ben bu mektubu yıllardır biliyorum.Birinci ikinci dünya savaşını bilemem ama üçüncü dünya savaşı bu gazze işinden tetiklenirse ve cidden yahudilerle müslümanlar büyük bir savaşa girerlerse ben bu mektuba inanırım.Umarım mektup çakmadır.
Ve mektup doğruysa bilinen tarih birileri tarafından dizayn ediliyor demektir ki,benim izlenimlerim de o yönde
"claiming many terms that feature in the letter were not in regular use in 1871 and that there are no primary sources to vouch for its authenticity."
Döneminde kullanılmayan kavram ve terimler içeriyor. Ayrıca el yazısı kağıt üretim tarihi mürekkep vs incelenmiş ve kataloglanmış değil.
Fatih Altayli
@fatihaltayli
·
10 Eki
“Mehmetçik Gazze’ye†diye bağıranlar fikirdaşlarının bir kaç sene önce Suriye’de iki Mehmetçiğimizi diri diri yaktığını unuttuğumuzu mu zannediyorlar.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bunla ilgili resmi rapor var mı.Ben buna dair bir belge hiç bir yerde görmedim.Mektubun aslı nerde.Hangi kurum bu mektubun kağıdı ve mürekkebi hakkında rapor vermiş.Bu mektubun hikayesi çok eski.Bu raporu ben hiç bir yerde görmedim.Bu mektubun aslı şu anda nerede.
Yer İmleri