Sayfa 546/964 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Harikasınız sayin Haşim

Ne görüyonuz?
    Aynısının laciverdi...

Ben sizin gördüğünüzü görmüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Aynısının laciverdi...

Ben sizin gördüğünüzü görmüyorum
    İkimizin aynı şeyi girmesi mümkün değil zaten sayın Haşim

Benim gördüğümü siz görseydiniz yıllardır hissede çakılı kalmazdiniz

Lütfen kimse yanlış anlamasin amacım sadece büyük resmi anlatmak

3.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    İkimizin aynı şeyi girmesi mümkün değil zaten sayın Haşim

Benim gördüğümü siz görseydiniz yıllardır hissede çakılı kalmazdiniz

Lütfen kimse yanlış anlamasin amacım sadece büyük resmi anlatmak
    Burada kimsenin sizin gördüğünüz büyük resmi(!) merak ettiğini sanmıyorum

Herkes açık net neyin ne olduğunu biliyor

Yeni yönetime(!) verilen süre içinde yapacaklarını bekliyor

4. O söze ben inanmadım itimat etmedim o sözü sirketten alan veya itimat eden birisi değilim.ben öyle farazi laflara itimat etmem gerçeklere büyük resme bakarım

Ayrica oluşumu temsil eden arkadaşlara verilen sözün suresi de doldu sanirim sayın Haşim

5. Önümüzdeki hamlenin diğer cuma gününe kadar hissede hareket olmaz ise fesifcilerin tekrar fesihi açması gündemde imiş. Haydi yatırımcılar uzun bir sürecin içine girmeye hazırlıklı olun. Bu davaların sonucu mutlu olan ezilen yatırımcı olsun. Biraz zaman alacaktır 3 sene falan kadar ama gazanız ve cumanız mübarek olsun. Sonucunda ADALET doğru kararı versinde beklenir bir 3 bilemediniz 5 yil daha.

6. Yeni yönetime güvenmek bir stratejiydi her ne kadar ben kişisel olarak bunun hata olduğunu dusunsemde hatalı da olsa bir stratejiydi.

Şimdi tüm ky güçlerini birleştirerek masaya yumruğu vurmaları gerekir

7.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Yeni yönetime güvenmek bir stratejiydi her ne kadar ben kişisel olarak bunun hata olduğunu dusunsemde hatalı da olsa bir stratejiydi.

Şimdi tüm ky güçlerini birleştirerek masaya yumruğu vurmaları gerekir
    Ne kadar ben o gruplarda olmasamda laf düşermi bana bilmem ama. Söylemem gerekirsede fikrimi bencede doğru hamle davaların geri çekilmesiydi. Nasılki davalar çekilmese idi bu süreç uzayacaktı. Şimdi tekrar açilırsa yine davalar süre yine uzayabilir. Bu arada davaya müdahil olmayanların eli elbette rahat. Çünkü maliyetleri düşük istediği zaman başka hisseye geçer. Ama maliyeti yüksek olanların yapacakları daha farklı bir konuyu kapsar. Zaten duyulanıda şöyle söyleyeyim bazıları derki Şirketin içindekiler hisse icin 2 leri zor görecek kimse bu kadar düşünmesinki iyi olacak. diye dillendirirler. Bu rakamların ütopik olduğunu der. Benim burdan demek istediğim ne kendinizle şirketin nede şirketin kendinizle olan güvenini bunalıma sokmayın. Biz bugün varız yarın yokuz. Haksızmıyım selamunaleyküm. Maliyetlerimiz belli.

8. Şu konuyada parmak basmadan geçmeyeyim. Dava açılsında ısrar edenlerin maliyetlerine bir bakın derim. Maliyetleri kesinlikle düşüktür.Maliyeti düşük olanların haricindekilerinde lot sayılarını araştırın derim. Çok uzun süre bekleyebilecek kadar mağdur olmayan veya heran maliyetleri açısından gemiyi terkedecek olanlar olmasına dikkat çekeyim. Selametle kalın.

Sayfa 546/964 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •